onsdag, oktober 14, 2020

Att vara liberal är att vara kluven!

 Jag läser en liberals försvarstal angående den förda sk flyktingpolitiken i vårt land. Vilken tid det talas om är oklart.

Jag själv ser ju ända bort till 70-talet då Sverige övergick till en annan politik. Innan dess gällde att bostad och arbete skulle finnas för att komma hit. Sedan på 70-talet så blev det fritt fram och i början ville de flesta till Malmö där "kusinen" bodde. Men jobb fanns inte och bostäder blev i början på 80-talet en bristvara.

Av Rosengårds 20.000 boende var ca 80% utan arbete och fick försörjningsstöd m.m.

Redan där och då borde politiken lagts om men icke!

Tvärtom spreds samma politik över landet. 

Politikerna utgick från det Marxistiska begreppet att om man inte hade arbeten så fick man "uppfinna" sådana. Och det gjorde man runt om samt förlitade sig på att ökad byggnation av bostäder skulle "dra igång samhället"!

Visst kan det få effekt men den varar bara en viss tid. Fortfarande är det exportindustrin som landet måste stå på för att klara försörjningen.

Att hela tiden trycka nya sedlar fungerar inte heller i längden.

Det är i den här frågan alla liberaler och socialister går vilse. De inser inte att hela samhället kommer att skadas med denna politik som vi kan se, inte bara i vårt land.

Alla länder som har fört samma typ av politik får också skador i samhällsbygget i form av en hård kriminalitet som biter sig fast i en rad av områden. Dessutom får dessa länder också in en hårdför islamistisk grupp av människor !

Sverige kan nu uppvisa en rad maffiaorganisationer vilka bedriver verksamhet även inom skola,vård och omsorg. Det är inte bara knark och krogar längre!

I Stockholm avslöjas nät av bordeller med jämna mellanrum. Sexsäljarna är till 99% från andra länder liksom hallickarna.

Skjutningarnas offer samt förövarna är också till 99% från andra länder. Även om de är födda här så ser de sig själva inte som svenskar vilka de ofta avskyr.

Och svenskar ser i regel inte tex dessa kriminella somalier som svenskar heller.

Det är svårt att få en person som i åratal vurmat för stor invandring att erkänna de fel som har begåtts på vägen till detta "nirvana"!

Ingen är egentligen nöjd med hur samhället ser ut idag. Rasism säger en hel del av de boende i "orten"!  Socialisterna skyller på den "vite mannen" som ett mantra som spritt sig från USA och hit!

Ingen vill ens se att landet Sverige har tagit emot för många från kulturer så väsenskilda från vår demokrati att de inte klarar av sina liv här.

Att leva på bidrag resten av livet förstör en människa och deras barn.

Ett land måste kunna erbjuda både arbete och skolor av hög klass och när man inte kan detta så får vi också det samhälle vi ser nu!

INGEN kan väl vara belåten med att se hur samhäller glider isär och dessa förorter där det snart inte bor en enda svenskfödd?

Sen kan man sitta i tidningsspalterna och svänga sig med fina ord om "kulturberikning" osv, det blir ju bara floskler.

Redan när jag bodde i Rosengård 78-85 så var vi väldigt få infödda.

Idag är stadsdelen arabiserad vilket vem som helst kan se uppe på köpcentrum.

Är det så det ska gå överallt i våra förorter? Ett annat litet land lite överallt runt om i Sverige där andra normer råder utan demokrati ,lag och ordning?







Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate