onsdag, oktober 28, 2020

De odemokratiska utnyttjar demokratin!


 "Fransmännen har förstått något som många europeiska länder, däribland Sverige, ännu inte verkar ha begripit. Just eftersom det sekulariserade demokratiska samhället garanterar medborgerliga fri- och rättigheter är det också ständigt utsatt från förfall inifrån, eftersom friheterna även nyttjas av dem som önskar att bekämpa och nedmontera samma samhälle. De intoleranta tillåts leva, verka, organisera sig och sprida sin egen totalitära ideologi med samma yttrandefrihet de vill nedmontera. De drar nytta av det fria samhället i syfte att bekämpa det. Mordet på Samuel Paty är ett resultat av denna toleransparadox. En annan är den ständiga diskussionen – i regel uppviglad av religiösa och deras sekulära men godtrogna allierade – huruvida teckningar, satir eller ens kritik kan kränka religionsfriheten. ”Frågan är en fälla som vi inte får gå i. Det är vad islamisterna vill” uttryckte den franska ambassadören Etienne de Gonneville i söndagens SVT Agenda."   https://www.dagensjuridik.se/kronikor/fransmannen-begriper-att-sekularism-maste-forsvaras/ 


Dana är jurist och resonerar mycket klart . Sätter fingret på demokratins "akilleshäl" !

Men vitsen med demokrati är att varje människa ska kunna säga,skriva, måla,teckna osv exakt vad de vill.

OM man går mot lagen i något avseende så blir man åtalad och där prövas saken.

De som inte accepterar detta borde överhuvudtaget inte befinna sig i våra länder.

MEN det är idag fullständigt klart att tex islamisterna medvetet bosätter sig i våra länder för att sedan fullfölja brödraskapets regelverk. Sakta infiltrera samhället.

Godtrogenheten mot dessa är ju i de flesta länder hög men det borde vara dags att vakna upp.

Sverige är ett land där man till och med uppmuntrar dessa krafter och i många år har givit statliga o kommunala stöd till dessa.

Den svenska skolan och politiken arbetar på stenhårt med att nedmontera det demokratiska samhället. Liksom en ångvält från DDR så kör man över allt som de tycker är misshagligt.

Samtalet vilket fanns förr i tiden mellan olika uppfattningar fungerar inte längre. Man går på knockout på en gång innan motparten har fått tala till punkt.

Så mycket i nutidens Sverige påminner om alla de gamla diktaturerna och deras sätt att utestänga obekväma åsikter. Talade man mot socialismen då var ens yrkeskarriär slut.

Exakt vad man har hållit på med i Sverige. Tom meetoo användes och drev folk från yrke,hus o hem och till och med livet!

Ett exempel är hur Marcus Birro över en natt förlorade hela sitt yrke.

Vad för brott hade han begått? Jo,han hade delat lunch med en pestsmittad person!  För bara några år sedan fick man inte ens synas på offentlig plats med en medlem i SD.

Däremot har ingen någonsin talat om alla de kändisar vilka är kommunister med Stalin som idol.

Eller alla antisemiter vilka öppet talar om att förgöra Israel.

Men så är det ju också många partiers agenda att hata Israel och bevilja palestinska terrorister miljardstöd varje år.

Det svenska samhället är sedan åratal inpyrt med felaktiga åsikter vilka inte har fått diskuteras öppet. DET är därför det har uppstått andningshål i form av olika nättidningar. Tack och lov!

Där kan man ofta läsa om händelser vilka tycks försvinna på de stora redaktionerna.

Släpphäntheten mot islamistiska mördare tycks inte vara något intressant för dagens massmedia. De var välkommna tillbaka efter sin tjänst i mördarsekten IS.

Dessa krigsförbrytare och folkmördare borde inte finnas ute i samhället , de ska fängslas!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate