torsdag, oktober 08, 2020

Malmö och dess utveckling lär oss mycket!

 1978 anlände vi till Malmö från det lilla Visby. Jobb fanns för oss bägge samt bostad i Rosengård. Mötet med denna stadsdel var omtumlande.

De flesta grannar var från andra länder och de svenskar som bodde där var uppenbart problemfamiljer med missbruk.

Rätt snart så såg vi kriminaliteten och arbetslösheten bland de boende. Bränderna. Bråken!

På  den tiden fanns det en rätt så så stor judisk befolkning med en livaktig synagoga och eget daghem för barn.

Men inom några år skulle importen av i synnerhet arabiska sk palestinier med hatet från MÖ börja märkas. Judar fick inte gå ifred och mobbning i skolorna mot judiska elever blev allt vanligare. Synagogan utsattes för ständiga bombhot liksom daghemmet. Polis och avspärrningar började synas allt oftare.

I vänsterns olika demonstrationer började gröna flaggor synas och arabiska ramsor ropades. Antisemitismen från dessa grupper motarbetades inte heller av vänstern.

Ropen om att döda judarna hördes i staden. INGEN reagerade!

Jag kände en hel del av dessa araber och jag skrämdes av deras otäcka hat. Oförsonliga.

Åren i Rosengård lärde mig också att mellan de olika nationaliteterna fanns stor rasism.

Jag hade en partikamrat från Turkiet men när frågan om kurderna kom upp blev han svart i ansiktet, rent hat kom fram.Han fick kortslutning i hjärnan!

Samma sorts hat mötte jag i arbetet för Kosovo, stadens serber spydde hatet över oss och alla albaner f.ö.

Stadens judar fick det allt värre och många började ge upp och flytta från staden. I dagsläget så har denna grupp av gamla Malmöbor mer än halverats!

Jag minns också hur de unga arabiska killarna sa att de skulle "ta över" Malmö och det är ju vad vi ser idag.

Åk upp till Rosengård och gå in på det en gång stora fina köpcentrat och titta. Totalt förändrat på 25 år till ett arabiskt köpcentrum. En del kanske tycker det är pittoreskt men vad säger detta oss ? Jo, att Sverige genom politiken tömmer stadsdelar på sin ursprungliga befolkning och att segregationen blir befäst för tid och evighet.

Och det är tyvärr så att på allt fler platser i landet sker nu denna utveckling med stormsteg.

Malmö visar med sin historia vad som kommer att ske på allt fler platser. Hela samhället förändras och dagens journalister och makthavare spelar med precis som om det här är något berömvärt. Ser de inte att Sverige allt mer blir ett delat land? Att segregrationen kletas fast ?

Dessutom förs en odemokratisk religion in i vårt land och kletar också fast sig med sina förbud och tvång.

När miljoner muslimer kommer hit så för de också med sig ett samhälle vilket är så långt från frihet och jämlikhet man kan komma. Islam är en kvinnoförtryckande religion med mannen sittande på tronen där han bestämmer allt.

En muslim kan inte ta lån, ränta är förbjuden. Kvinnor kan ej bada där män badar. Flickor är inget värda om de inte gifter sig och föder barn. Kvinnor måste dölja hår och kroppsdelar.Kvinnor får ej be tillsammans med män.

Osv i all oändlighet!


Kriminaliteten är också något man kan lära av Malmö och dess utveckling. Där började gängen att beväpna sig och skjuta och bomba. Gäng med killar från i början Rosengård men idag över hela staden. Exakt det vi ser tex här i Stockholmsområdet. De flyttar ut från Husby och etablerar sig tex i Farsta eller Tyresö.

OCH det är till 99% killar med ursprung från andra länder. Vad säger det oss idag?

Vem och vad har skapat dessa urspårade farliga människor?

Den diskussionen vill ingen av maktens män och kvinnor ens peta i. Rädslan för att stämplas som rasist har desarmerat hela denna fråga. Man tittar åt sidan med några ord om att detta måste vi ta tag i.

Men när man har hört detta i 20 år så kan man ju inte längre tro på deras tomma ord.

Totalt under 5 år så har en massaker av unga män skett. Hundratals mördade och både makt och medborgare tycks rycka på axlarna åt detta vidriga!

Mördaren Che Guevara utbrast på 60-talet att man skulle skapa inte ett Vienam utan tusen, han menade att revolutionen skulle spridas.

I Sverige har man idag skapat snart tusen Rosengård, är det vad svenska folket ville?

https://www.expressen.se/debatt/porta-identitetspolitiken-fran-hela-statsapparaten/  











Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate