lördag, oktober 17, 2020

Så fördes vi bakom ljuset av BRÅ!

 Läs den här bloggen och fundera över hur Sverige har utvecklats under de senaste 40 åren. https://juliacaesar.blog/2020/10/17/bra-manipulerade-statistik-for-att-dolja-invandrares-brottslighet/ 


Mauricio Rojas var tidigt ute med att konstatera den sorgliga utvecklingen för vårt land med en tilltagande grov kriminalitet. Men han råkade ut för det klassiska i det här landet, han förkastades både som människa och politiker med en smutskampanj. Dåvarande folkpartiet stod inte upp för honom heller och Reinfeldt inom M slog in på samma väg som vänstern och mp stod för.Öppna gränser utan kontroll vem o vilka som släpptes in.

Rojas fick återigen emigrera ,denna gång till Spanien.  Ett nederlag för honom MEN ett stort nederlag för Sverige.

Rojas hade behövts som minister!

BRÅ:s trixande med siffrorna verkar ju närmast som ett beställningsverk av den medelklass som lever på immigration, kriminalvård, socialtjänst och inte minst politikerklassen!

OCH en journalistkår utbildad på skolor där man nästan till 90 % var vänster.

Alla dessa faktorer har samverkat och Sverige har en propagandaapparat lika stark som den de hade i DDR. Varje dag trumfade man ut dessa "sanningar" om tex att all invandring var en vinst för landet.

2015 kunde folkmassor stå i exstas och ropa att alla invandrare var hjärtligt välkomna!

Att Sverige dessa år släppte in en mängd grovt kriminella bekymrade varken politiker eller "de öppna hjärtans folk" som dominerade all debatt,alla nyhetssändningar osv.

Idag har vi en statsminister som skamset fick ansluta sig till oss som hade kunnat peka ut den grova kriminaliteten bland ortens invandrare.

"Vi såg det inte komma" säger då denne "statsman"!

Ibland undrar jag om Sverige fungerar såsom tex Sovjet gjorde, friserade rapporter når ledningen. Underhuggarna redovisar inte rätt uppgifter.

Beslut fattas på felaktiga grunder. Talskrivare är dresserade som apor att skriva behagliga tal.

Reinfeldt: " Det är gott om plats i landet,hö hö" och svenska folket måste "öppna era hjärtan"!

Ibland undrar jag också hur det står till i vissa politikers huvuden, kan de inte tänka själv? Kan de inte ens Googla efter nyheter? Eller det som verkligen händer i vårt land.

Tex att skjutningar i Södertälje i natt ledde till en död och en skadad?

Knivdåd lite överallt i veckan som gick? Alla dessa unga killar från orten som begår brott dygnet runt. Bordellerna som drivs med importerat "kött" från andra länder av och med hallickar från andra länder.

Vård o omsorg vilken är infiltrerad av utländska ligor!

OCH så dessa islamister som äter sig in i det svenska samhället med hjälp av statliga stöd!

VI SÅG DET INTE KOMMA!







 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate