söndag, oktober 11, 2020

Nordkorea , en stat inte lik någon annan.

 Du ska absolut titta på denna dokumentär vilken ger åtminstone mig kalla kårar på ryggen.

Samma mönster som jag själv delvis varit inblandad i men med det kommunistiska Kina.

Vänskap med en stor förening i ryggen. Svensk-kinesiska vänskapsförbundet hade nästan 10.000 medlemmar i Sverige. Eskilstuna-avdelningen hade 300 medlemmar och funktionen var exakt såsom man ser i denna dokumentär om Nordkorea, att föra ut en propagandabild.


Jag minns besöken på Kinas ambassad och samtalen där. Min dåvarande hustru vilken satt i kfml-skp:s styrelse skulle delta i ett besök i Kina. 

Vad gäller Nordkorea så är det en skurkstat av stora mått,de förser terrorismen med vapen av alla slag. Missilerna säljs till Iran som i sin tur förser olika islamistgrupper med dessa vapen. Raketerna vilka skjuts in över Israel har sitt ursprung i Nordkorea.

Världen över pågår troligtvis dessa affärer. Nordkorea har avslöjats tidigare med både spritsmuggling och annat elände . Numera är det allvarligare saker vilket man i denna dokumentär får insyn i.

Vi ser en del människor fr tex Danmark vilka är medlemmar i den Nordkoreanska vänskapsföreningen. Kommunister av värsta sort , ja de är landsförrädare .

I Sverige finns det en organisation vilken också har täta vänskapliga förbindelser med Nordkorea och det är KP, kommunistiska partiet fd kfmlr.

Deras tidning Proletären försvarar nitiskt staten Nordkorea.

Frågan efter denna dokumentär är ju naturligtvis hur insyltade dessa kommunister i Sverige är?

Men se dokumentären:https://www.svtplay.se/video/28521602/dokument-utifran-mullvaden-undercover-i-nordkorea/dokument-utifran-mullvaden-undercover-i-nordkorea-sasong-1-avsnitt-1



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate