onsdag, januari 30, 2019

VEM TAR ANSVAR FÖR SVERIGE?

Ytterligare en ung man död i en skjutning i Jakobsberg, norr om Stockholm. Igår sköts det också!
Idag går både skolverket och tv ut med uppgifterna som har varit väl kända länge , att skolorna är segregerade .Undervisningen fungerar inte som den ska. Resultaten blir därefter.Vissa skolor tex i Karlskrona har barn med 99% invandrarbakgrund. De har inte svenska som förstaspråk.
Jag som bott i Malmö många år vet vad detta leder till. Det kan vem som helst som sätter sig in i Malmös historia från 70-talet och framåt få kunskap om. Utanförskap,kriminalitet,arbetslöshet, narkotika m.m.
All den här skiten har nu spridit sig över hela landet ,från söder till norr.
I Täby brann flera skolor  ner för några dygn sedan. Precis det jag såg i Rosengård redan på 80-talet då jag och min familj blev drabbade.
Vi har en politikerklass i det här landet vilken har fört och FÖR en politik vilken ställer till det ännu värre. Beslutet att  åter börja ta hit många invandrare när det redan finns för många är ju bara så dumt så man tror inte det är sant.
Har de inte fattat sambandet mellan för många och det som sker?
Ordning och reda har statsministern då och då sagt men så ändrar han sig när man minst anar.
Det råder inte ordning och reda snart på något område i det här landet. Köer och åter köer till allting,inte minst till bostäder.
Hur är det fatt inne i skallen på dessa politiker med deras totala blindhet inför det Sverige vi har fått genom deras fullständigt huvudlösa politik?
Det de tror är godhet är ju i sin förlängning ondskan rakt upp och ner.
VAD tror ni syskon och föräldrar säger hemma hos sig när polisen kommer med dödsbudet! Den stackars polisen har ju inte annat än fått ränna med dessa dödsbud i åratal nu!
Polisen i vårt land har ju genom den förda politiken fått ett omöjligt jobb att utföra. De far illa till slut och det är inte bra med en polis vilken mår dåligt.Många slutar ju också och unga nya tas in och slits ner. På exakt samma vis har det nu fungerat inom sjukvården i åratal nu. Lärare slutar eftersom de inte orkar längre. Samma där att unga nya ska in och slitas ner.
Jag såg i Malmö när jag arbetade på socialförvaltningen hur unga socionomer gav upp,hur de har det nu vågar jag inte ens tänka på.
En regering liksom partier måste kunna se framåt och planera men det har de inte gjort.
DET är ju detta vi ser idag! OCH lögnarna inom centern och liberalerna vilka svek borgerliga reformer som kanske hade kunnat förbättra läget i landet ,dessa skäms jag över!
Det enda partiet i riksdagen som oförtrutet har varnat för den här utvecklingen samt krävt åtgärder,de har blivit hånande och bespottade av dessa "goda" politiker i de andra partierna.
Varför folk röstar på SD i allt större omfattning behöver man ju inte vara professor för att begripa!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate