tisdag, januari 15, 2019

Kina är en farlig stat!

En gång i tiden var jag en ivrig försvarare av Kina och var bla. ordförande för Eskilstunas avdelning av Svensk-kinesiska vänskapsförbundet.
Efter en resa till Kina 1976 så började tvivel uppstå inom mig om landets förträfflighet.Men det skulle dröja några år till innan både jag och det parti jag då tillhörde skulle ta avstånd både från den kommunistiska politiken och landet Kinas styrelsesätt.
1985 så var vi framme vid insikten om att Marxismen-leninismen var ond och enbart förde till förtryck och fängelser. Vi la ner både partiet och vår ideologi.
Vår granskning av Kina var ju djup och kunnig eftersom vi var många som hade insikt och kunskaper om detta jätterike.Vi varnade för hur Kina nästlade sig in i västvärldens alla hörn och inte minst ekonomier.
USA har i många år helt varit i Kinas grepp och det har inneburit en oerhört sned balans i handelsutbytet mellan dessa länder.
Kina har flyttat fram sina positioner undan för undan med hjälp av inköp av allt från infrastruktur (bla hamnar,järnvägar ,gruvor etc) till fabriker likt Volvo  i Sverige.
Kinas ägande är idag över världen mycket stort och få har förstått detta. De har börjat en aggressiv politik mot sina grannar ,inte minst Taiwan där militärt hot numera är vardagsmat. Man kidnappar människor i andra länder och för dem till Kina där de i stats-tv  tvingas till förnedrande erkännande .
Igår dömdes en man från Kanada till döden för narkotikabrott osv!
De kinesiska kommunisterna med sin diktator begår världsrevolutionen med kapitalismen som vapen.
OCH världens kapitalister har hjälpt dem till detta genom att flytta så mycket av sina länders tillverkning till Kina. De har satt in sina huvuden rakt i snaran helt frivilligt.
När så president Trump som förste statsman på många år uppmärksammar detta dilemma med Kinas politik och försöker göra något åt det så möts han bla. i Sverige av en massiv kampanj där man smutskastar honom istället för att lyssna till vad han redovisar.
Vi vet idag att Kina tillsammans med Ryssland spionerar på Sverige med hjälp av alla medel som finns ,inte minst cyber-spioneri. Angrepp via internet har också kunnat redovisas av våra myndigheter!
Den Kinesiska apparaten utgör idag en stor fara för världens folk och vår frihet. Sverige har all anledning att stötta USA och deras kamp mot det Kinesiska hotet och deras försök till världsherravälde!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate