söndag, januari 27, 2019

Ta dina barn med dig och åk till Auschwitz!

Jag och min hustru bestämde oss för att ta med oss barnen ner till Auschwitz och på ort och ställe visa dem en bit ur Europas hemska historia. De har aldrig glömt vad de såg !
Idag är det exakt 74 år sedan dessa två kz-läger befriades.
Jag har en bakgrund inom svensk vänster och var dessutom medlem i den sk Palestinarörelsen och har innifrån den sett hur en ny antisemitisk rörelse växte fram. De avskyr staten Israel och har gått i förbund med olika Palestinska extremrörelser vilka vill fortsätta förintelsen av det judiska folket.
Skrapar man lite på ytan hos dessa Israelhatare så ser man judehatet sticka fram.
Malmö är en stad där man inte ens har försökt dölja detta judehat. Där går vänstern sedan många år hand i hand med tex Hamas vilka vrålar "död åt judarna"!
Alla dessa invandrare från islamistiska stater är ofta genuina antisemiter.
Att vara jude i Malmö och på många andra platser i vårt land har börjat bli svårt. Många av "de goda" medborgarna bedyrar just idag att de minsann minns vad som hände med judarna under nazismen men redan i morgon så är de tillbaka i sitt snack om Israel som en stat som inte borde få finnas.
Jag kan bara säga åt dem,läs och lär av historien. Historien om Israel är förvanskad i Sverige både i skolorna och i massmedia.
Sveriges erkännande av Palestina var och är ett stort misstag men så har vi också en utrikesminister (Wallström) vilken inte kan skilja på svart och vitt.

Idag tänder vi ett ljus och minns vad som hände i vårt Europa åren 1933-1945!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate