tisdag, januari 29, 2019

Jag tror, jag tror på.....

På Instagram fick jag reklam från Sv kyrkan, en käck ung kvinna dök upp och la på ett brett leende. "Jag tror på alla människors lika värde" sa hon.
Att de orkar fortsätta med dessa lögner. Alla de som beordrade massmorden på tex judarna, de kan man verkligen inte inrymma i detta med lika värde.De är ju utan värde.
Samma med alla islamister med de brott mot mänskligheten de utför och har utfört.
Det pågår hela tiden på vår jord sedan urminnes tider en kamp, vi kan väl kalla den helt kort för en kamp mellan gott och ont. Bibeltrogna sa i min ungdom att det var kampen mellan satan och Gud som pågick.
Alla dessa människor vilka alltid framhåller de kriminella som missförstådda , krigsförbrytare eller annat otäckt inom människosläktet som individer man ska tycka synd om. Detta synsätt har ju också inneburit att krigsförbrytare från Syrien-Irak  släpps in i Sverige utan att de förhörs och fälls för brott mot mänskligheten.
Håller halva svenska folket på att bli helt utan kompass i den verklighet vi har omkring oss?
Ofta hör man dessutom dessa "goda" som uttrycker sig som flickan från Sv. kyrkan tvärvända när det gäller Sverigedemokraterna, de är tydligen de mest onda som går i ett par skor. 1.2 miljoner människor är då också förtappade.
Vadå, människors lika värde?
Varför fick inte de som tog striden mot islamisterna fullt stöd från den här gruppen i vårt land som säger det här om lika värde? Inte ens de kristna som islamisterna våldför sig på får det stöd de förtjänar.



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate