måndag, januari 21, 2019

Många är missnöjda med den nya regeringen!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zLo355/valjarnas-harda-dom-halften-tycker-januariavtalet-ar-daligt

Men förvånansvärt många , ca 41 % tycker att den nya regeringen med dess politik är bra och många anser att det var bra att SD hölls utanför. Med andra ord så är de många som vill fortsätta på den inslagna vägen att låta invandringen bli mycket stor även framöver.
Har de inte sett vad som hänt i alla olika områden runt om i Sverige? Köerna? Fullproppade fängelser? Morden? Våldtäkterna?
Ibland blir jag så pessimistisk och tycker att allt för många är så blinda inför den verklighet vi nu har i vårt land. Läser de inte tidningarna? Till och med stats-TV ger ju rapporter om det usla som pågår i allt större takt.
Vi har ett styre sedan många år som inte kan planera landet. OM man ökar befolkningen med 2 miljoner människor så säger ju sunda förnuftet att vi måste då ha fler läkare,lärare,poliser osv.
Nu är det brist på så många yrkeskategorier tack vare att de styrande inte kan lägga ihop 2+2!

Radion tog för några dagar upp bristen på läkare och kunde förklara varför köerna växer tack vare för många patienter per utövande läkare. En läkare ska ha max 1500 patienter listade men så ser det inte ut idag. Betänk dessutom att många av de som har kommit hit har dålig hälsa. Deras barn har sämre tänder än våra svenska barn och kräver mycket mer insatser.
Även om läkaren har 1500 patienter så kan det ändå bli gnissel beroende på vilka som är listade. Fler sjuka i gruppen så betyder det ju mer arbete och köbildning!
Jag har i många år funderat över varför man inte seriöst har kunnat lägga alla dessa problem rakt upp på bordet för en ordentlig genomgång?
Är alla så f-b rädda för att bli kallade rasister så de därför tiger om de svårigheter som har uppstått?
OM det är sådana mekanismer som styr vårt samhälle idag så får man ju misströsta. DÅ finns ju ingen lösning utan hela den här problematiken kommer ju att växa !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate