måndag, januari 14, 2019

Intet är som väntans tider!

Det som har utspelats en längre tid är ett gyckelspel med oss väljare som statister utan möjlighet att yttra oss.
Skymforden och utestängningarna fortsätter. Rena lögner används som rena sanningen numera.
Läste på nytt igenom SD:s partiprogram och finner inget stöd för anklagelser om rasism där. Möter många gamla socialdemokratiska ståndpunkter samt konservativa inslag. Vem som helst som är läskunnig kan ju själv läsa på deras hemsida och skapa sig en egen uppfattning .
I övriga norden har man behandlat politiken helt annorlunda än Sveriges politiker.Man kan fråga sig i vanlig ordning varför Sverige sticker ut med så underliga hållningar i en massa frågor?
Något som borde väcka mer diskussion är den politik i immigrationen som slås fast i de dokument som har redovisats. 2015:s politik och siffror ser ut att bejakas återigen? Vill svenska folket detta?
Alla undersökningar de senaste åren visar något annat,folk vill inte stoppa invandring helt men vill ha stramare regler. Ordning och reda!
Inte 200.000 nya varje år!
Om någon timme vet vi vad vänsterpartiet säger, ska de stoppa den rödgröna regeringen eller godkänna? Om detta får jag återkomma!

Vänsterpartiet säger nej till den kommande regeringen och kräver att statsministern "släpper" i vänsterpartiet i värmen igen .Annars säger de nej.
De reformer de tidigare har skapat ska återinföras!
Bollen ligger hos Lövet nu.

19.20 Med tanke på vänsterpartiets historia av många svek tex 1968 och Pragvåren så kan man kanske ana ett nytt svek igen.Dels inför sina medlemmar och dels inför svenska folket. Man får några ord från Lövet och då anser man att det är andra förutsättningar och då godkänner man den nya regeringen.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate