tisdag, december 04, 2018

Jag läser tidningen Dagen men.....?

Dagens ledare fortsätter den linje vilken så många skribenter i den kristna pressen förfäktar. Idag pläderas det för att Sverige ska skriva på FN:s nya flyktingregelverk bla. anförs att USA samt vissa länder i Europa inte tänker skriva på som ett argument.
Om denna rörelse bland kristna fick sin vilja igenom så skulle Sverige öppna sina portar helt och hållet för världens fattiga. Att då vilja skriva under FN:s nya regler blir ju logiskt ur deras synvinkel.
Ansvaret för det egna landet och dess välfärd blir ju inget man tar ansvar över.
FN anser att tex Sverige har plats för många miljoner nya innevånare utan tanke på vare sig bostäder,sjukvård,skolor m.m!
Vi går ju redan på bristningsgränsen med de miljoner nya innevånare vi har fått under de senaste åren. 18 % av Sveriges befolkning kommer nu redan från andra länder och gnisslet ute i förorterna låter allt högre.
Det egendomliga är att Sverige förnekar folkmorden på den kristna befolkningen i andra länder där islam har makten men låter muslimska sk flyktingar få företräde. Ingen ställer frågan VARFÖR inte dessa med islamsk tro tas emot av andra länder med statsreligionen islam? Rika oljeländer tex!
Ställ er frågan om varför Sverige som offret på slaktbänken tar emot öppet islamistiska individer med Jihad i sinnet?
Mördare vilka borde ställas inför rätta som krigsförbrytare får återvända utan att straffas för det de utfört .
Om vi återvänder till FN:s prognoser inför framtiden så tror de att nästa stora immigrationsvåg kommer från Afrika och i synnerhet från Nigeria.
 OCH då kommer det att gälla miljontals individer.
Ska vår statsminister  då också ställa sig på ett torg inför jublande människor och säga att alla är välkomna till vårt land?

Ska Reinfeldt återigen öppna sitt hjärta?

Eller ska vi äntligen få statsmän som säger att Sverige måste ha ordning och reda i sina affärer liksom immigrationen?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate