onsdag, december 26, 2018

Det allt mer förljugna landet!

Ord ska vrängas till  så att de får en annan innebörd, många är vi som påpekar detta men ordvrängarna har media i sin hand tyvärr.
Jag påstår att det är fegheten i vårt land som är så cementerad och att det är därför som det går så bra att ljuga ihop ett annat språkbruk.
Det finns enligt mig en sorts "sossesjäl" numera i de flesta partierna och tyvärr även i den stora väljarmassan.
Tassa på tå, smöra för de mest otäcka läror, inordna er! På med hucklet när ni besöker muslimska länder trots att man verkligen inte ska göra detta knäfall inför en diktatorisk lära.
Straffa inte hemvändande mördare. Utvisar inte grova brottslingar trots mord och våldtäkter vilka har förstört andra människors liv för all framtid. När så två mycket omskrivna mord sker i Marocko så går Svt ut med förskönande omskrivningar vilket numera är så vanligt.
Alldeles för många i Sverige sväljer dock detta sätt att reagera. Rycker mest på axlarna och bryr sig inte. Så var det under kriget också liksom det förhatliga Vietnamkriget under många år.
Det enda vettiga är att reagera starkt samt hjälpa de krafter vilka strider och kämpar mot ondskan.
Sosseandan har gjort människor passiva . De har blivit konsumenter som sitter och tittar på. Kvider ibland och skickar ett hjärta på Facebook.
Även om vi som tillhör 68-vänsterns gjorde många fel så tammefan  gjorde vi också många saker som var bra tex samlade in pengar i ur och skur till de som kämpade mot kriget i Vietnam.Vi hjälpte Tjeckoslovakiens folk liksom Solidaritet i Polen med hjälpsändningar. OSV!
Alla dessa "vänner" som jag har på Facebook, de säger aldrig någonting om det som sker i nutid.
Ibland blir jag så trött på alla dessa passiva människor som tydligen inte har några åsikter om någonting! Lika trött är jag på alla dessa som alltid ser rasister överallt.



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate