söndag, december 30, 2018

Husbygget som rasade ihop!

Om man fuskar med ett husbygge så håller det bara en kort tid. Rivning och ett nytt bättre kommer att stå där.
Sverige som nation har misslyckats med så mycket nu och påminner om det dåliga huset. Allt från skolan till kriminalvården och de kriminella fungerar dåligt nu. Våra fängelser är överfulla och inga nya platser finns trots den eskalerande mordvågen.
Vi har åtskilliga tusen islamister och SÄPO har på kort tid avstyrt nya terrorattacker.
Invandringspolitiken är roten till de flesta problemen, när man inom vilket område som helst förhäver sig så blir det högljutt gnissel i maskineriet.
Just nu borde man ta till tvärstopp och inte släppa in fler. Hjälp dem på plats istället, billigare och bättre använda pengar.
Att en sådan åsikt skulle vara "fel" är ju mer än underligt. Den kristna missionen har alltid framgångsrikt använt den metoden.Se bara på sjukhuset i Kongo som har tagit hand om skadade kvinnor.
Sverige måste dra lärdom omkring sin felaktiga politik vilken har pågott i så många år.I princip har man importerat kriminalitet som man dessutom inte i tid har tagit tag i.
De som studerar eller kommer i kontakt med denna kriminalitet säger med en mun att det är ett politiskt problem som inte varken polis eller kriminalvården kan göra något åt annat än "brandkårsutryckningar"!
Sveriges sätt att bygga upp områden som till slut bara befolkas med människor från andra länder är inte sunt. Ställ frågan VARFÖR den inhemska befolkningen flyttar ut från områden där majoriteten är från andra länder?
Vågar man se svaret så bör man också inse vad man gjort för fel. Tex förtursrätten till bostäder.
Rätten att bosätta sig var som helst i landet tex Malmö trots att inget arbete finns att få eller bostäder.
Man tar sig rätten med myndigheternas godkännande att bli försörjd av skattebetalarna!
Jag arbetade inom socialtjänsten i Malmö några år och det jag såg där var mer än förfärligt. Människor gick på bidrag år ut och år in. Pengarna kom i brevlådan och detta utan egentlig kontroll. Allt sådant bidrar till den stora svarta marknad som växer fram där man vid sidan om sina bidrag har olika svarta jobb. Man beräknar att 30% av Malmös ekonomi   baseras på illegal ekonomi. Billiga krogar,svartklubbar,billig sprit och cigaretter. Ja, tom livsmedelsaffärer!
Detta är inte att bygga ett sunt samhälle utan är motsatsen och vi kan varje dag läsa i våra tidningar om förfallet.
Nu bor ju inte varken våra politiker eller andra med "makt" i sådana områden utan de befinner sig långt ifrån alla dessa problem. Många svenska medborgare flyttar ut till samhällen där det så gott som enbart bor "etniska" svenskar och så sitter se där och förnekar vad som i övrigt händer i vårt land. Påminner starkt om de områden som vuxit fram i USA med murar och vakter omkring sitt boende.
Sen sitter man där och kollar sina filmkanaler och reklamtvkanaler utan nyheter utifrån vad som händer i Sverige och världen.
Dessutom har man mage att kalla de som berättar sanningen om läget i landet för "rasister" eller annat dumt.
Nu har ju rånare och tjuvar börjat att besöka även dessa "fina" områden med kanske ett uppvaknande ur törnrosasömnen?

Sverige har länge styrts av människor som tror att de är "goda" och fattat beslut vilka i slutänden är allt annat än "goda"!
Så står vi där med tex 44 mördade unga män! Var det detta som kallas folkhemmet?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate