fredag, december 14, 2018

I alla (nästan) partier finns det bra individer!

Inom alla partier finns det människor som jag gillar! Mads Lundgaard i SD gillar jag därför att han är så klar och redig , läs hans tal i Stockholms fullmäktige. Dessutom är han rolig och sjunger bra!!
 Inom M finns Gunnar Hökmark som är min favoritmoderat. Glasklar i frågorna och är bra på att spika fast gamla kommunister på det skämplank där de hör hemma.
 Inom vänsterpartiet finns inte många att hämta men en bra kraft finns där som jag uppskattar mycket och det är Vår röst i riksdagen - Amineh Kakabaveh. Kämpar för kvinnors rätt och är också en kämpe mot IS och alla islamister.
 När det gäller L så finns Gulan Avci vilken också strider för kvinnors jämlikhet och dessutom kämpar för de som utsätts för hedersbrott. 

Sossarna är ett stort parti men med få som jag uppskattar men en som sticker ut är Hermansson i Göteborg vilken också vågat gå emot de kriminella där nere samt har öppet tagit strid mot islamisterna och deras jasägare inom det egna partiet.
 Staffan Danielsson i centerpartiet hyser jag också stor uppskattning inför, öppen och rak och väjer inte för sanningen.Trist att han inte blev kvar i riksdagen!

 KD har många bra krafter men där anser jag att Lars Adaktussonkämpar med med stort stöd till utsatta grupper i särskilt mellanöstern. Med fara för sitt liv har han rest ner för att närvara vid olika kristna högtider.

MP då? Tyvärr så hittar jag inte någon där som jag vill tala om.För mig får de gärna försvinna ur riksdagen !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate