söndag, december 16, 2018

Det finns en orsak till skjutmorden!

Under eftermiddagen när vi firar tredje advent så utförs en avrättning i Enskede. En 20 års man skjuts med flera skott i huvudet och avlider. Kriminaliteten har nu spridits över hela Stockholmsområdet. Gängen av män från mellersta östern och Nordafrika syns överallt ihop med Afghaner. 

Mord på mord över hela landet men dagens och gårdagens politiker låtsas inte om varför det har blivit så här. De tittar bort! Vi som envist fortsätter sedan åratal att säga som det är att allt beror på den förda politiken blir smutskastade . Detta sker därför att man vill rikta bort blickarna från det egentliga problemet och orsaken.

 För hög invandring vilket sliter sönder det svenska samhället. De som drabbas hårt av politiken är ju naturligtvis de skötsamma invandrare vilka vill arbeta och komma in i vårt samhälle.
 Våra myndigheter har den senaste tiden utvisat skötsamma människor som skapat arbete och slitit hårt, man har letat på dem om de har begått minsta misstag tex inte tagit ut alla semesterdag osv.

Men både våldtäktsmän och andra grova brottslingar (Islamister) har sluppit utvisning. Sverige är ett land styrt snart sagt av klåpare och spelet omkring regeringsmakten visar ju tydligt vad de går för.Öppna er hjärtan och alla är välkomna!!!!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate