söndag, december 16, 2018

Fel analys av morden i Sverige!



https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/skjutningarna-maste-stoppas-och-polisen-stallas-till-svars/
Fredrik är helt fel ute när han nästan skyller på polisen för att det är 44 mördade enbart i år. DET är inte så man ska se detta problem.
 Studera Malmö från 1975 och framåt så finns sanningen precis framför näsan. MEN då måste man också ge sig på politiken,och då blir det att rota i politiska beslut. Invandringen, mängden, vilka släpps in i vårt land osv. 

Ett konkret exempel finns med de ca tusen kriminella Chilenare som Pinochet släppte med order om att de skulle söka sig till Sverige. När de kom hit så skulle de säga att de var förföljda vänsteranhängare,vilket de gjorde och fick stanna. När de var här så fortsatte många av dem sin kriminalitet. Mord,knark osv. Svenska myndigheter och politiker fick reda på vilka de var av andra Chilenare vilka fick rapporter hemifrån men alla vägrade lyssna på dem.

 Så här har politiken sett ut, godtrogna "tycka synd om" byråkrater och politiker.Sveriges politiker öppnade dörren slutgiltigt för tio år sedan med saluten 2015. Detta år går till historien då alla dammluckor öppnades. Ingen koll på VEM och vilka som kom hit.

 Vi har så många gömda människor nu så det kommer aldrig att gå att göra något åt detta stora elände. I denna stora grupp finns så många kriminella vilka har helt övergått till detta "yrke"!
 Det är ju inte bara knark och rån längre,nej, de finns inom allt från bostadsmarknaden till vårdsektorn. På våra byggen! Säg mig var de inte finns idag med sin kriminella verksamhet. DET ÄR POLITIKEN OCH INGET ANNAT SOM HAR SKAPAT DETTA!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate