torsdag, april 05, 2018

Vår nya kultur lyser fram nu efter snön!

När jag går från Lugnet i Gustavsberg ner till centrum så inser jag återigen att på 50-60 år har ett nytt Sverige  vuxit fram. Ett Sverige så likt övriga världen med USA som nummer ett.
Främst ser man det på allt kludd överallt.Kludd utförd av störda pojkar. Ingen mening i dessa sk tags.
När snön smälter undan kommer sopberget fram. Papper,plast och dessa fimpar överallt.Rökare är i mina ögon ett pack som skitar ner överallt.
Man möter barn som svär på gammalt känt USA-manér.
Våra förorter liknar till punkt och pricka USA.s, Englands, Frankrikes mfl förorter där minoritetsbefolkningen bor . Mer mord och brott precis som i andra länder.
Samma kläder och uppförande.Grabbar som hälsar på varandra gör på samma sätt som de troligen lärt sig via filmer från drömlandet USA.
Dessvärre så är jag rätt säker på att det också kommer att bli som i USA:s städer , dessa perverterade unga som lever på kriminalitet  kommer att i alla år framöver fortsätta med sitt destruktiva liv.
OCH det är våra mörkhåriga killar som fortsätter med detta liv på samma sätt som de svarta männen där på andra sidan pölen.
Från far till son förs arvet vidare.
Allt det här började på allvar nere i Malmö redan på 70-talet men nu finns det i många,många andra städer.
Skräpkulturen är i mina ögon vidrig och den omfattar numera också de byggen man med snabbfart nu producerar. Fula deprimerande byggen.
Vårt samhälle ser på många ställen ut som om bomber fallit.
Kris överallt inte minst inom sjukvården. Man bygger men sen står det tomt pga av personalbrist. Dagens politiker måste ha många tomma hål i sina huvuden.De sitter med experter och dator men kan ändå inte se till att samhället fungerar.
Inte ens fångvården har tillräckligt med fängelser. Det är snart brist överallt utom på en massa  människor som inte ens har gått grundskola. Dessa kan inte arbeta alls pga av att de inte kan någonting om ett modernt samhälle. De tror att det räcker med att åkalla Allah!
Lever man i en tro som tillhör medeltiden så blir det nog svårt att komma in i det moderna samhället  var det än gäller. I deras hemländer verkar det som om man bara kan en sak och det är att kriga och mörda. Allt i Allahs namn!
Är det sånt krig som tids nog också kommer till Europa?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate