måndag, april 30, 2018

Självmordsbenägna unga Palestinier!

Den fredliga demonstrationen mot Israel togs över av Hamas vilken uppmanar unga att riva taggtråden och gå över gränsen. De som lever i området vet att Israel aldrig någonsin kommer att tillåta att jihadister släpps över gränsen. För övrigt den politik Sverige också skulle behöva slå in på.
Dessa unga uppfostras med hatet som följeslagare och det syns inte minst vid de fruktansvärda begravningståg där de springer vrålande fram med liket.
Jag har känt en hel del människor boende i Malmö vilka kallar sig palestinier. Födda i Sverige men lever kvar på 40-talet. De har bromsat tiden just där. FN tog beslut om bildandet av staten Israel. ( Sovjet var drivande i denna fråga så dåtidens vänster ville att staten Israel skulle bildas)
Alla arabiska stater omkring det nya landet gick till våldsamt krig och ville utplåna Israel.
Det var just då som tiden stannade för vissa. Tragiskt !
Israel har efter alla år blomstrat med hög standard med mycket väl utvecklad teknik osv. De som stannat kvar i 40-talet har det uselt och har lagt alla sina  pengar på att stödja våld,vapen, utplåning, grävande av tunnlar istället för att reparera hus.
Orsakat nya krig med ny förstörelse. Det korkade systemet från bla Sverige att gödsla med miljarder i sk hjälp är bara bortkastade pengar.Ja, faktiskt ännu värre om man grundligt tittar på var de tar vägen. Stöd till terrorister i och med att efterlevande får livstids pension med just svenska pengar. Man uppmuntrar terrorism på detta sätt.
Offra dig så får din hustru och barn livstidspension.Sverige betalar!

Sverige understödjer tyvärr de grupper av jihadister vilka vill utplåna Israel och den undfallenhet man uppvisar  vid besök hos skurkstater alá Iran och Saudiarabien mfl där våra kvinnliga ministrar tar på sig hucklen  för att visa vilka knähundar de är.
Vi har dessutom en eländig liten men högljudd klick av svenska jihadister vilka har fått stort utrymme inom politiken och tidningsvärlden.Dessa tillsammans med olika nationalsocialister bedriver krypskyttet mot Israel och även svenska judar. Vedervärdig antisemitism!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate