onsdag, april 11, 2018

Vaknar till ekots nyheter!

Sprängning och brand i Uppsala. Unga veganer förföljer mjölkbönder och deras familjer.
Terror i vårt land med andra ord. Veganerna och de sk djurrättsaktivisterna bråkar till och med med böndernas barn när de går hem från skolan.
Det händer så mycket skit i vårt land numera. Men vi har väl fått det samhälle vi förtjänar eftersom de flesta svenskar mest verka gapa och svälja vad som än händer.
Att en liten "vänster" grupp av människor har kunnat få ett sånt inflytande på vårt samhälle är ju ett uselt betyg åt både sossar och opposition.
Sossarna begick ett stort misstag när de släppte in mp i regeringen samt tar stöd av kommunisterna i alla förhandlingar om ekonomin.
Samkörningen mellan vänster och olika islamister rullar på med miljonbelopp i stöd till dessa odemokratiska rörelser med sitt kända kvinnoförtryck.
Den öppna dörrens politik har i grunden ändrat vårt land till något som allt fler klagar över.
Men man måste också kunna öppet berätta vad man tycker utan att låta sig tystas av vänsterns otäcka brunkletningar. För övrigt en taktik de lärt från nazityskland och Goebbels.
Låt dem spotta och skräna och visa sin odemokratiska inställning.
Sanningen om vårt samhälle visar sig ju allt tydligare för varje dag. Malmö som företeelse har ju visat hur det kommer att gå för så många andra städer och orter i vårt land. https://kvartal.se/artiklar/staden-som-frebdar-sveriges-framtid

Jag har ju skrivit spaltmetrar under åren om mina 26 år i Malmö men nu har författaren Lars Åberg också nedtecknat sina intryck av staden där han bodde i så många år. Läs och begrunda och inse att allt det som hänt där nere kommer att sprida sig över hela landet.



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate