tisdag, april 17, 2018

De futtiga i Sverige , kan läsas som intellektuellt fattiga!

I många år har kampen mot det vedervärdiga islamistiska förtrycket fått föras av bland annat det kurdiska folket. Utan stöd från några större aktörer. I början hade YPG-YPJ bara gamla omoderna vapen och deras kamp var både farlig och svår.
I Sverige finns det många som upphäver sina röster men inte mot islamisterna. Nej då, här i vårt lagomland så uppmuntras tvärtom dessa och får statligt stöd till sin fula politik.
Vänstern uppmuntrar reaktionära människor och deras handlingar. Man tom. börjar att försvara kvinnoförtrycket ute i förorterna och ger sig politiskt på de kvinnor och män som avslöjar islamisternas förtryck.
Skådespelare, politiker,konstnärer, skribenter mfl. engagerar sig bara i totalt ofarliga ställningstaganden med bla. det senaste knytblusprojektet eller den blå kuken.
Inte tusan har jag under de här åren med kampen mot islamismen sett ett enda pip från dessa grupper till stöd för de som kämpar.
På de demonstrationer som har varit under årens lopp har de till nästan 99% dominerats av människor enbart från dessa länder som våldtagits av islamisterna. Svenskarna har inte ens stått bredvid, nej de lyser totalt med sin frånvaro.
De fattiga och futtiga aktioner där främst snacket bara går om sk "feminism" och kön börjar på att stå mig upp i halsen. Fegheten är ju så uppenbar!
Hur kan så många bli så in i norden navelskådande?
Finns inget kvar av det jävlar-anamma från 60-70-talet där man kunde samla stora massor mot kriget i Vietnam?
En sak är säker, den sk "vänster" som finns idag har totalt gått vilse! De har blivit religionskramare, krämare höll jag på att säga! Islamkrämare!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate