onsdag, april 25, 2018

Ropen skalla , amnesti åt alla?

Jag har flera gånger tagit upp i bloggar och andra debattinlägg att den nuvarande politiska ledningen och Reinfeldts ledarskap lockade unga män att bege sig till det förlovade landet långt upp i norr.
"Ni är välkomna" sas det både på möten och offentliga tal.
"Här finns gott om plats" välkommen!
Med andra ord så har även moderaterna varit med om att bygga upp en galen immigration baserad på löften om det goda livet.
"Vi behöver er eftersom vi har brist på utbildad personal"!
Svenska ambassader i bla Jordanien var noga med att lägga ut upplysningar om hur alla våra bidrag fungerade för de som kom hit. Om inte detta var ett "flugpapper" så vad var det då?
Det var därför som jag envist hävdade att de som ställt till det här också skulle ta sitt ansvar vilket de aldrig gjorde. Det kan ju knappast vara centern som ska ta detta ansvar men de hoppar in nu som någon slags städkärring.
Frågan är bara vad de får för betalning i denna kohandel?
Mitt tips är att de siktar på att sitta i en regering tillsammans med sossarna och där få många statsråd!
Nu ger sig Sverige in i en politik och stiftar lagar som verkligen är så nära träsket man kan vara.
Huvuddelen av svenska folket vill inte vara med och betala det här unkna som stiger upp ur riksdagens katakomber!
De här 9000 männen vilka diskuteras nu är ju bara moset på grädden. Vi har ju under så många år syndat vad gäller invandringen och kallat människor för flyktingar när de enbart är ekonomiska immigranter.
Ett fulspel som kostar det svenska samhället så mycket i form av allt från arbetslöshet till oro i skolorna. Inte minst en stigande kriminalitet under åren just i dessa grupper av innevånare.
Att kriminalvården åter vill bygga nya fängelser är ju inte en slump!
Värst är dock att så många inom allt från journalistkåren till div. politiker totalt har vägrat att diskutera vad som händer ute i vårt samhälle. De har istället valt att smutskasta de som berättat vad de ser i vårt samhälle.
En riktig journalist ska berätta det som sker och det de kan gräva fram. Aldrig ta taktiska hänsyn !
När en journalist svär sig åt en politisk ideologi och låter detta färga vad som skrivs, ja, då har man upphört att fungera som journalist och blivit ett talrör för "den goda saken"!
Senast igår i Aktuellt så kunde man se två journalister ta denna debatt. Programdirektören Helin (fd Aftonbladet) är ju urtypen av denna åsiktsjournalistik och att han just arbetar på Svt säger ju en hel del om ledningen där.Snedvridningen och den ensidiga politiska hållningen förstör den allmänna nyhetsförmedlingen.

Sverige har nu målat in sig i ett hörn med den förda politiken vilken får mig att sucka uppgivet. Mina pengar, trots låg pension, går till lycksökarna från andra länder, därav med säkerhet denna låga pension.
Varken poliser eller anställda inom sjukvården får de löner de förtjänar, pengarna ,och då talar vi om miljarder, går till att hålla immigrantskutan på rätt köl.
OCH nu med hjälp av centerpartiet. Säger det återigen, bara de som ställt till det här eländet skulle tvingas ta ansvar för vad de har gjort.
Om de hade varit hederliga så hade se tvingats att se sanningen i vitögat och fått berätta för det svenska folket att deras politik har varit fel i så många år och med detta sagt så hade de också fått ta sitt ansvar idag.
Med andra ord en total förändring av allt från bidrag till regelverk för immigration.

Apropå kriminalitet,
till och med byggbranchen drabbas av de kriminella:https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6937421
Vi har nu med stormsteg kommit in i samma typ av samhälle vilket växte fram på 30-talet i USA. De kom aldrig ut ur detta samhälle och så ser det nog ut för oss också. Svartsamhället växer sig in i samhällskroppen!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate