måndag, april 23, 2018

Fina själar plågar de egna!

Boris Benulic berättar idag på Facebook om en rik man i USA , Arthur Tappan, vilken plågade sina vita arbetare allt medan han stödde de svartas frigörelse från slaveriet. Allt genom att också predika kristendom.
Känns det igen i vår nutid?
Jo, tänk på statsministerns beryktade tal på Medborgarplatsen 2015 samt vänsterns tal och handlingar i alla frågor som rör immigration.
Både sossar och vänstern och inte minst den sk kvinnorörelsen baktalar den svenska arbetarklassen och har satt tex fattigpensionärerna på pottkanten genom att styra massor med pengar till de nya pojkarna som anlänt i tiotusental.
Den egna befolkningen har svårt att få lägenheter , vad gör då de "snälla och fina"? Jo, de ger förtur till de nya som kommit och tror att den svenska befolkningen ska hurra åt detta.
Otroligt stora miljardsatsningar ges till immigrationen vilket urholkar allt från sjukvård till löner för hårt arbetande människor!
Kriminalvården sväller återigen och kräver nya stora byggen av fängelser vilka fylls på med kriminella invandrare eller andra generationens killar som inte finner sig tillrätta med varken utbildningar eller arbeten. Snabba pengar är vad som gäller i dessa grupper av förortsungdomar.
Vad är det som gör att så många i Sverige och för all del även i en del andra länder i Europa "piskar" sin egen befolkning ?
Dessutom på ett mycket ekonomiskt dåligt sätt, det är billigare och bättre att hjälpa folk på plats. Vi  tar hit X antal unga män till fruktansvärt dyra kostnader allt medan barnen  svälter  ihjäl i Jemen. Det är bara att läsa Magda Gads lysande reportage i Expressen just från Jemen.
Hemsk läsning men ger också inblick i sveket från så många länder bla Sverige.
Om världen redan mycket tidigare ingripit i en rad länder så hade inte flykten från div. länder blivit så stor ! Detta hade gagnat alla!
Man kan ställa frågan vem och vilka krafter som sitter och drar i tåtarna i vårt land numera? En sak är säker, det är de verkligt odemokratiska kretsarna som agerar sedan tio år tillbaka. Och de använder sitt inflytande i allt från radio till svt. Kultursidorna är proppade av vänsterfolk som också bidrar till att sprida en falsk bild bla den att "vita" män står för allt ont i samhället.
Svenska "vita" män är onda. Arbetarklassens problem lika lite som pensionärernas ekonomiska läge intresserar inte dessa grupper av sagoberättare.
Allting dessutom ur en upphöjd position från Södermalms kvarter.
På Södermalm så lyser det vitt av Mac och skinande, rena blanka tankar!
Alltsammans förpackat likt forna frikyrkopastorers osande predikningar.

Under en rödgrön regering fick dessa krafter mer vind under sina segel och det måste brytas i höst. Inte genom att stanna hemma och vägra att rösta.Tvärtom!
En vald regering ska värna om sin befolkning och det har sannerligen inte den nuvarande brytt sig så mycket om. Lagarna har inte följts i en rad frågor. Tiggare har accepterats trots att EU har en lag om högst tre månaders vistelse i andra länder där man också från första dagen är skyldig att vara anmäld hos respektive lands arbetsförmedlingar.
Har man inte lyckats få ett jobb inom dessa tre månader så ska man åka tillbaka.I Sverige har man permanterat detta utanförsskap för gott!

Det är så man visar att man är "snäll"!  Sedan vad dessa människor kostar vårt samhälle i övrigt detta bryr man sig inte om!
Det är så man har bedrivit sin politik i snart fyra år.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate