lördag, april 28, 2018

Sverige i förvandling!

Jag minns mina resor ner till andra länder i Europa . Och det var inte bara fina minnen utan tex i den fina staden Dubrovnic så slängdes  sopor överallt och stanken från småbåtshamnen glömmer man aldrig eftersom avloppet gick ut där. Samma i Lisabon. Samma på Malta. Samma i Neapel osv.
Den "kultur" som finns där i allt från bilkörningen till hur man hanterar konflikter har vi fått hit nu.Det är ju inte bara maträtter av skilda slag som det gäller idag. Lilla Värnamo har drabbats av släktfejder och polisen har i skrivande stund anhållit ca 8 personer . Mordförsök, dråpförsök, överfall osv!  Albansk blodshämnd på gång kanske?
Vårt land har sakta men säkert börjat att ruttna inifrån och politikerna gör ju inte det hela bättre genom att slira med nya lagar vilka är murkna redan från början. Har lagrådet sagt nej så ska det gälla.
Bråk och oro lite överallt i vårt land allt medan det "goda" folket försöker att stoppa undan fakta samt påstå att inget händer.
Där jag bor i Hökarängen har allt varit rätt så lugnt under åren.(Ett kvinnomord olöst förstås)
Men jag behöver bara titta över axeln och se på Farsta Strand. Där har sedan flera år olika gäng härjat med överfall och rån. Värst är dock i den här trakten alla åldringsrån i hemmen. ( Falsk hemtjänst)
 I Malmö så har ett av de värsta  åldringsrånen skett hos en kvinna vilken är över 90 år. Ett gäng killar i ung ålder från Rosengård där åtminstone en hade arbetat inom hemtjänsten hos henne tidigare trängde sig in hos henne. Slog och sparkade henne samt stal allt av värde hemma hos henne.
Snacket om att folk från andra kulturer vördar gamla stämmer inte alls när man ser på alla de brott som de senaste åren har begåtts.
Här i Hökarängen byggs det höghus i parti och minut och det ska bli intressant att se vilka som kommer att flytta in här. Att området vilket tidigare  var ett grönt område sakta håller på att omvandlas till en vanlig förort kan ju vem som helst se med blotta ögat. Ska det dessutom också bli på samma sätt som Stockholms andra förorter så blir det ju inte trevligt att bo här.
Nu har dessutom sophanteringen pajat av någon anledning men det ligger ju i linje med att så mycket går på kryckor nu i samhället.
Tänk om någon modig politiker kunde erkänna (fr de rödgröna) att Sverige har tagit emot för många invandrare , så många att samhället inte klarar av det rent praktiskt !
Inte heller ekonomiskt kommer det att visa sig,därav alla köer tex till sjukvården.
Att rättmätigt höja lönerna för polis,sjukvården, skolor m.m finns ej pengar till.
Går Sverige in i en lågkonjunktur (vilket med säkerhet kommer att ske) då kommer det verkligen att synas än mer hur vansinnig politiken har varit.
Välkommen hit, här är gott om plats!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate