söndag, april 08, 2018

Hyckleriet och lögnerna når nya höjder i vårt land!

Snyftet igår från politiken och andra står mig upp i halsen och att man så medvetet fördummar svenska folket är en skymf mot all form av hederlighet.
Den förda politiken av både regering och opposition är det som grundlagt eländet i vårt land, även terrordådet på Drottninggatan.
De talar med len stämma men att ta sitt ansvar är dem fjärran. De har ingen hut i kroppen.
Den förda politiken är ju grunden för det urartade samhället där inte ens infrastrukturen fungerar idag lika lite som att de som inte borde finnas i vårt samhälle ändå finns här.
Sveriges politik och regelverk fungerar som ett flugpapper, luktar sött och gott och lockar hit snart sett folk från hela världen.Och särskilt de vilka inte delar våra värderingar angående demokrati eller synsätt på kvinnor och barn.
Att varken politiker eller för den delen kyrkan förmår att ställa frågor omkring detta är ju bara ett underbetyg åt dem.
Islams inställning till våra värderingar om tex jämställdhet är ju som eld och vatten. De kommer aldrig att anpassa sitt liv och sina värderingar efter vår demokrati.
Detta i sin tur föder motsättningar och radikalisering bland muslimer och det är ju därifrån islamisterna kommer.Att detta ska vara så svårt att inse!
Inte f-n kommer de radikala islamisterna från kristna grupper!
Ju fler som kommer att anlända till Sverige och Europa ju fler islamister får vi!

Regeringen säger sedan en tid att de ska utvisa de illegala som vistas här men tyvärr är det bara tomma ord. Frågan är om det inte ens kommer att fungera, hur ska de kunna utföra detta med så många som redan  är här?
De svävar på målet hela tiden dessutom så åtminstone jag tror inte på dem längre.
Alla dessa som för några år sedan öppnade upp alla dörrar in till Sverige de snyftade igår värst över dådet på Drottninggatan. De äcklar mig!
De som inte ville hjälpa de som på plats bekämpade IS eller Talibaner de är lögnare och hycklare.
De som hjälper Erdogan är likaså lögnare och hycklare. Erdogan är en fascist och islamist.
Vi har en utrikesminister liksom flera andra rödgröna ministrar vilka stödjer Hamas och andra islamister med stora belopp från oss skattebetalare.
Sverige har under årens lopp tagit emot mängder med palestinska extremister och judehatare vilka har förpestat livet för svenska judar framförallt nere i Malmö.
Det är ju så här det har gått till under alla år med den felaktiga invandringspolitiken vilket också då föder terrordåd och förföljelse av våra medborgare.
Ska det behövas en stor bilbomb eller ett dåd i tunnelbanan innan både politiker och svenska folket ska vakna upp och inse vart den förda politiken driver iväg med landet?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate