måndag, april 09, 2018

Att byta ut folk och religion!

Motsättningar ökar i alla länder där man har en hög invandring. Likaså frestar det på i samhället med allt från brist på bostäder till stök i skolan.
Kriminaliteten är högre i alla länder i Europa vilka har hög andel invandrare från länder där brister i skolutbildningen är påtaglig.
Islamisterna föds i dessa länder dessutom med sitt hat just mot vår demokrati.
Sverige håller tveklöst på att byta ut vår befolkning mot invandrare från fjärran länder med värderingar mycket långt från våra ! Jag ser ju dagligdags skillnaden i söder om söder varje dag när jag tex åker tunnelbana eller går till Farsta för att handla.
När jag ser vakterna jaga butikstjuvar så har jag bara sett killar från andra länder jagas. Samma sak är det med alla skjutningar, bara killar från andra länder i stort sett. De överfall jag råkat ut för är ju med samma typ av killar.
Du kan ju läsa det här och begrunda vad han upplever:http://www.gp.se/ledare/krog-p%C3%A5-bes%C3%B6k-i-svenska-skolan-1.5537634
När jag flyttade från ett Malmö där min otrivsel hade nått den totala botten med staden och dess politik och folk så kom jag till Hökarängen som fortfarande var en idyll med mycket grönt och ett lugn som jag saknade i Malmö. Allt detta är nu förvandlat till att likna Malmö på många sätt. Ett nytt slags Rosengård växer upp omkring mig.
När jag då ser hur Ungerns folk har röstat på ett parti som inte vill att deras land ska säljas ut på det sätt som vårt land har gjort så blir jag nästan avundsjuk. Men jösses så mycket skit Ungerns folk får från våra tidningar och diverse politiker. De omyndighetsförklaras av våra politiska profeter som i åratal har predikat invandringens lov.
Invandring berikar oss ,och så talar man om maten! Aldrig någonsin om baksidan. Vem utförde terrorbrottet på Drottninggatan? Vem skjuter vem? Vem utför alla rån mot affärer eller pensionärer?
Vem och vilka står för de flesta lägenhetsinbrotten?
Vilka är det som får förtur till landets lägenheter och varför blir allt fler svenska pensionärer bostadslösa?
OM Sverige skulle ha hjälpt några flyktingar så borde man ha prioriterat kristna från muslimska länder där de har både mördats och förföljts på det grymmaste. Kristna som ofta delar våra värderingar till skillnad mot islamtroende.
Det finns inte ett enda land som mår bra av för stor kvot invandrare! Varje klok statsledning ser till att ordning och reda i praktiken råder. I Sverige har man mest bara pratat strunt utan att ha på fötter vad som bör göras.
Tänker på Ungerns hållning ,de säger rätt ut att de inte vill ha muslimer in i sitt land. De har ju sett hur det har gått i många andra länder i Europa och det är ingen skön bild.
Rätten att bestämma i sitt eget land är det många som ifrågasätter. De ifrågasätter då också demokratin ! Ungerns folk har röstat för det som de vill ha utfört, dvs inga islamister in i sitt land!
De vill inte ha vansinnesdåd utfört av människor med en religion i sitt huvud som har utplånat allt vett!
Sanningen är ju den att där det finns många muslimer där uppstår också islamisternas galna värderingar. I grunden är ju hela islam byggt på värderingar vilka är odemokratiska och förtryckande.
http://www.dagen.se/nyheter/eu-sandebud-ge-rattvisa-till-asia-bibi-1.1124425

Islam utnyttjar våra demokratiska styrelseskick för att kunna sakta islamisera våra länder. Allt enligt brödraskapets regelverk. Infiltrera samhället på alla plan. Genomför förändringar som gagnar islam. Utnyttja luddiga lagar och få ekonomiskt stöd för att sprida sina odemokratiska läror.
Demokratin håller sakta på att avskaffa sig själv på detta sätt. Hitler kom till makten på samma sätt.
När man så säger att man varit naiv så kanske det är för sent?

I våra sk utanförsområden finns ingen demokrati längre utan där råder en annan ordning. Är det verkligen ett sådant Sverige  vi vill ha?
Hur många sådana områden fanns det 1975? Hur många finns det idag?
Du som läser det här vet nog svaret och inte f-n är det ett steg i rätt riktning för vårt land eller något annat land.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate