tisdag, februari 06, 2018

Vem är du?

Trenden att förneka att kön finns fortsätter. Allt för många sammanblandar jämlikhet med att försöka sudda ut de skillnader som finns mellan män och kvinnor.
Redan i småbarnsåldern så börjar man bearbeta barnen.
Henordet ingår i denna trend vilket även många ledande tidningar också använder sig av. Allt påminner om hur Mao drev kampanjer i Kina på sin tid.
Vi har fått lydig massmedia med statstelevisionen som åskådligt exempel, se bara hur de tillrättalade Opinion  Live från Staffanstorp.Lögner och fake news staplat på varandra.

Idag mår 10-15 % av unga dåligt i själen. De är förvirrade över vem de är och "orkar" inte med sina liv. Det är en stor siffra och de har svårt att få hjälp eftersom köerna till BUP har sprängt alla  gränser.
Hur många som är förvirrade över vilket kön de är syns ju också på hur denna rörelse växer. Allt fler vill tidigt korrigera sitt kön.
För femtio år sedan var det en världssensation när någon ändrade sitt kön, idag är det vardagsmat. Hur många som ångrar sig skrivs det sällan om.
Samhället idag ger mobbare så många möjligheter och det bidrar sannerligen inte heller till att forma vårt samhälle till ett robust och trevligt samhällsklimat.
Webben ger många tillfällen till mobbning ,tänker bla på hur Magasinparagraf mobbar andra.
På Facebook pågår ständigt denna jakt på dissidenter till det likformade samhället vilket vi nu styrs in på genom regeringen.
Oppositionen har ju inte heller varit i framkant vad gäller att bekämpa den pågående kampanjen mot oliktänkande. Under Reinfeldt blev det värre än någonsin på den punkten.
Bockfoten blev mer än tydlig under Reinfeldt.
Värst var att hans anhängare skrek och mobbade ännu värre mot oss som varnade för den utveckling som var på gång. Socialdemokratiskt tänkande trängde långt in i de moderata leden.
De få moderater som protesterade blev utfrusna och mobbade.
Liberalerna mer eller mindre dog under den här tiden.
Toppstyrning inom samtliga partier inverkar på vår demokrati. Senaste exemplet är ju vänsterpartiets agerande.
Det är synd om människorna sas det på Strindbergs tid, jag säger istället att det är synd om de unga som får så dålig vägledning av de vuxna idag.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate