tisdag, februari 20, 2018

Valet i höst!

Jag har aldrig någonsin haft en så svår sits tidigare inför att val som nu i år!
Läs det här först så kanske du förstår mitt dilemma: https://ledarsidorna.se/2018/02/en-ny-spelplan-vaxer-fram-lagom-till-valet-2018/

De rödgrönas förslag till ändring av grundlagen är så fel och kommer att att för alltid ändra våra förutsättningar med bla tryck o yttrandefriheten.Att sedan moderaterna är med på denna färd ihop med de rödgröna påminner alldeles för mycket om det misslyckade DÖ!
Sverigedemokraterna är det enda parti som ställt sig på rätt sida och har dessutom begärt att frågan ska ut på folkomröstning.
SD har fått mycket skit under åren men sanningen är ju att övriga partier har närmat sig SD:s politik i en mängd frågor , inte minst frågan om hur många invandrare vi ska ta emot.
Men för mig som är uttalad EU-vän och NATO förespråkare så skulle en röst på SD från mig vara detsamma som att hugga mig själv i ryggen.
Samma hugg skulle jag ge mig om jag röstade på ett parti som vill ändra grundlagen!
Vad återstår då att göra? Blank röst ?
Hittills i alla val jag deltagit i från 1964 och framåt har jag kunnat välja det parti eller partier som jag trott på eller valt det minst onda!
Jag har ibland delat mina röster på tre olika partier i valen.
Jag har tom. "kastat" bort min röst på småpartier med gott mod. Senast i Stockholm i kommunvalet då jag valde "Stockholmspartiet"!

Undrar hur många som befinner sig i samma dilemma som jag i årets val?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate