måndag, februari 12, 2018

Varför valde man denna plats när det fanns bättre!

Titta på de här bilderna.De har lagt förskolebygget tätt intill vårt hus och huset kommer att skymma de nedersta våningarna och deras uteplatser.Garanterat kommer det att bli svårt för dem att få igen sina pengar när de ska sälja.
Missnöjet är stort!

Här ska du få se bilder tagna ett litet stycke från denna byggnadsplats, ca 75-100 meter neråt.Inget berg i vägen såsom det var vid nuvarande bygge där de sprängde varje dag i tre veckor.

Den lilla planen med stängsel används nästan aldrig numera av någon,där är ju ett perfekt läge liksom i den lilla backen uppåt mot lekplatsen. Där de bygger nu var den gamla lekplatsen som de rev och så byggde de upp en ny bredvid. Arbetet tog ca ett halvår och det skulle vara intressant att veta arbetskostnaden för detta onödiga. Hade de lagt husbygget på de platser jag pekar ut så hade de dels sluppit dyra sprängningar och dels sluppit flytta lekplatsen samt bevarat ett fint grönomräde.

Det här är rödgrön politik i Stockholm. Så dåligt av dem!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate