onsdag, februari 28, 2018

De rödgröna ger FK ännu mer makt!

"Regeringen vill ta bort den så kallade handikappersättningen till blinda och döva och ersätta den med en behovsanpassad ersättning. Det här är någonting som fått synskadade och döva att protestera. "

Det här kablades ut i dagens P1 . Regeringen vill ta bort schablonbidraget och införa att handläggare ska besluta i varje ärende. Då inför man ett gungfly som vi nu en längre tid har sett hur andra handikappade har utsatts för. FK  har ju sedan en längre tid dragit in assistans för tex svårt sjuka barn.
Även kroniskt sjuka med bla cancer har blivit utförsäkrade och måste stå till arbetsmarknadens förfogande. 
Regeringen påstår att de gör dessa förändringar för att allt ska bli bättre.
De ljuger, det är bara pengar det är frågan om eftersom man delar ut stora belopp till annat.
De köper tex barnfamiljernas röster till valet med en höjning av barnbidraget med 200/mån . Dessa pengar hade behövts till både sjukvården och de sjuka och handikappade.
Denna regering är nog den mest cyniska och inkompetenta regering jag har upplevt under mitt liv. Värst är att många beslut gör att staten nästlar sig in i snart sagt allting, styr och ställer för att människan "ska tänka rätt" ! 
Vi ser ju hur all debatt i vårt land under kort tid har snedvridits av en liten röd-rosa medelklass under hejarop från regeringsmakten.
Hatet och förföljelsen av de som inte ställer in sig i ledet har ju nått oanade höjder med ren personförföljelse istället för saklig debatt!
De som framställer sig som goda visar bara tydligt att de är de onda!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate