torsdag, februari 15, 2018

Bosättningslagen m.m.

Lyssnar på radio på morgonen och hamnar mitt i en diskussion om bosättningslagen.De intervjuar två kommunchefer, Lidingö (M) och Mölndal (S)!
I Lidingö följer man lagen som säger att de har varit skyldiga att under två år ge bostäder till invandrare i förtur. Sedan måste de lämna över dessa och har under denna tid haft extra hjälp av kommunen och förväntas att under denna tid ha skaffat sig eget boende. Lidingö måste ha dessa bostäder till nya invandrare som anlänt för att klara av statens krav på kommunen.
I Mölndal följer man inte denna rutin som är fastslagen utan de låter invandrarna bo kvar. Reportern frågar då om ev. undanträngningseffekter dvs. hur traktens unga ska få bostäder.
Då svarar den socialdemokratiska chefen att de unga bor ju hemma och har tak över huvudet.
Underförstått att de ska minsann inte klaga! Det är så man sår främlingsfientlighet ! Nu är ju folk i regel kloka och förmår att förstå att det är politiken man ska kritisera och inte enskilda invandrare.

De här effekterna i samhället märks på en rad områden , tandläkaren, sjukvården, osv. När man får tandvård för blott 50 kr besöket så passar man ju på som nyanländ.
Vi ser ju också på många platser hur man bygger bostäder i panik alá sextiotalet,det gäller att fort vräka upp massor med byggnader utan tanke på framtiden eller miljön.
Dessa dyra hus ska sedan befolkas av de nyanlända har man tänkt sig , soss kommer ofta att få betala den dyra hyran. Allt kommer att bli såsom vi såg från 70-80-talet i Malmö. Staden höll på att gå i konkurs och staten har allt sedan denna tid pumpat in oerhörda belopp varje år för att hålla Malmö flytande.
Ska detta också bli vanligt i alla större städer?

Ett annat ärende kom upp på Ekot vilket är intressant ur många synvinklar. Se här:http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6884988

Det rör sig alltså om den flickan vilken jag har skrivit om tidigare, hon hittades mördad där jag bor.
Hökarängen har ju varit ett lugnt ställe att bo på under en rad av år men den trenden är nu bruten liksom på så många andra ställen.
När man lyssnar på hela den här storyn så är det många olika aspekter man kan få kunskap om.Naturligtvis har denna unga flicka haft ett mycket trist liv men det blottar också hur naiva svenska myndigheter är.
Dessutom får man en insyn i hur man bluffar de svenska myndigheterna på en rad sätt.
Att man överhuvudtaget släpper in folk från andra länder på så lösa boliner är ju grunden till så mycket mygel i vårt samhälle. Vi har ju tack vare den här politiken också fått ett mycket stort "svart" samhälle med rena slavliknande förhållande för många som vistas illegalt här. Polisen har inte en chans att kunna verkställa alla utvisningar.
Redan när jag bodde i Malmö så fanns det lägenheter där det bodde 5 gånger fler personer mot vad det skulle vara. Så ser det ut runt om numera. Barn sitter och gör läxorna i trappan  för att få lite lugn!
Ett sunt samhälle tar bara emot X summa invandrare vilka man klarar av, allt annat blir bara pannkaka.
Bättre vore att hjälpa människor på plats tex de stackars människor som sitter fast på ett berg sedan IS våldförde sig på dem.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6886703

Hur man kan blunda på bägge ögonen och låta rika flyktingsmugglare bestämma vilka som Sverige ska hjälpa är ju ett fruktansvärt misstag.
Sverige med sin politik har ju i själva verket understött kriminella ligor som dessutom fört in sina kriminella vänner till vårt land.
Här är gott om plats sa Reinfeldt och de rödgröna följde hans politik. DET är dessa vi ska tacka för hur det ser ut i Sverige idag!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate