måndag, februari 19, 2018

Hot mot samhället och utsatta medborgare!

https://www.expressen.se/kvallsposten/sprangladdning-detonerade-vid-radhus/

Det är inte första gången i Skåne hot utförs på det här sättet. Överhuvudtaget har hoten mot poliser,åklagare och andra i samhällets tjänst eskalerat .Nu finns denna hotbild över hela riket. I det tysta många gånger, eftersom en polis tex vilken blivit kartlagd var han bor,var hans barn går i skolan osv skräms till tystnad. Inte ett dugg konstigt.
Jag har ju i  Malmö blivit utsatt för samma metod och det är förfärligt.
Det är här som lagstiftningen måste förändras och man måste kunna få vittna anonymt trots de aspekter som finns på detta otrevliga förfarande.
Samhället står inför stora svårigheter med de nya gängen och deras kriminalitet.
Om man fortsätter att vara blåögda inom brottsbekämpning såsom de rödgröna uppvisat under en rad av år så kommer man inte att kunna fälla de kriminella.
De ligger tyvärr ofta steget före och så får det inte förbli.
Att ställa frågan om varför tex invandrare och deras barn är överrepresenterade i de domar vi ser idag  är ju ett måste om man ska kunna bekämpa de kriminella. Vad skapar denna grund i förorten? Vad kan man göra för att tidigt förhindra att unga killar dras med?
Skolan? Resultaten?
De som har vägrat att ta i denna fråga med hänvisning till "rasism" är ju egentligen de största rasisterna eftersom de förhindrar åtgärder.
Dessa "goda" stryker kriminaliteten medhårs och man kan ju undra hur de egentligen tänker?
Under årens lopp har jag sett hur sk vänsterkrafter  har känt solidaritet  med de kriminella och inte brytt sin om de brottsoffer vilka alltid finns i spåren av kriminalitet.

 (KRUM tex
KRUM-medlemmar som bland annat Göran Elwin var engagerade i att terrordömda medlemmar i Röda armé-fraktionen skulle frigivas, och organisationen övervakades i omgångar av Säkerhetspolisen.[1] KRUM-medlemmarna såg de dömda i RAF som politiska fångar.[1])

Den tidiga vänstern tog alltid avstånd från de kriminella vilka de sorterade in i det sk trasproletariatet. Den mest avskyvärda gruppen av människor vilka  man aldrig kunde lita på, de kunde sälja sin mormor till klister bara för att få pengar. I den här frågan fanns det skillnad mellan röd och brun socialism. De bruna tog emot trasproletariatet och utnyttjade dem för sina syften! De blev villiga slaktare mot betalning och viss makt.

Dagens vänster är nog den mest okunniga i historien och då går man vilse.
I förorten har man definitivt gått vilse och har inte hitta hem.Man ser inte varken mansförtryck,hedersmord, klansamhälle eller kriminella. Detta är en sorglig vandring att beskåda !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate