onsdag, februari 14, 2018

Läser inte muslimer koranen?

I Tyskland har under åren registrerats en mängd hatbrott mot kristna ,ofta utförda bland sk flyktingar från Mellanöstern.
Vi har i Sverige sett motsvarande på de flyktingförläggningar som finns över landet. Myndigheterna har allt för ofta tittat åt sidan och låtsat att det försvinner om man inte ser eller hör något.
I många av de länder där urkristendomen har funnits i årtusenden har muslimer, både myndigheter och befolkning förföljt kristna. Idag finns inte många kvar,de kan inte leva i det samhällsklimat som råder.
Jag slår upp koranen och läser detta, ursäkta lite dålig bild men det är svårt att skanna denna bok:
På många ställen i koranen talar man om att vara korrekt och kärleksfulla mot andra religioner som ändå har samma grund. På andra ställen spyr man galla över andra. Otrogna sida upp och sida ner!
Det är denna hållning islam numera i stort uppvisar och följden har blivit nerbrända kyrkor och bilbomber.De flesta  islamistiska länder tillåter inte att någon byter religion till tex kristendomen. Dödsstraff  stipuleras i många av dessa hemska länder.
I många av Sveriges nuvarande moskéer predikas hatet och det är en följd av att dessa församlingar får sina pengar just från de värsta islamistländerna. Utbildningen av imaner sker ju också i dessa hatarländer. Deras gud är en straffande gud.De skrämmer sina medlemmar till lydnad. Lyd eller hamna i helvetet.
När det gäller både judar och kristna så har man i huvudsak avlägsnat sig från den del i bibeln där den påminner om koranen, dvs. gamla testamentet och dess tal om att stena kvinnor osv.
Inom islam har man gjort tvärtom , man betonar straffen!
IS skiljer sig inte särskilt mycket i sin tolkning av islam mot de stater där islam är statsreligion.
Hur kristna i Sverige idag blundar inför islams grymheter är ju verkligen beklagligt.De låter till och med uppmuntrande gentemot dessa reaktionära krafter som verkar i islams namn.
Skolor får öppnas där dessa reaktionärer ska undervisa barnen från dessa länder som bor här. Svensk demokrati förmår inte skydda sig själv.
Regering och riksdag sviker vår grundlag!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate