onsdag, januari 31, 2018

Varför skriver inte massmedia om detta?

http://katerinamagasin.se/varfor-fick-den-terrormisstankte-akilov-85-000-av-ozz-nujens-familj/

När jag läste det här så började jag kolla tidningarna men hittade ingenting. Läser de inte protokollen från undersökningen av Akilov?

Jag måste också sälla mig till dem som undrar var Säpo finns i hela den här historien.
En sak är säker och det är den att Sveriges politiska instanser med regering och riksdag i första rummet är ansvariga för att dådet på Drottninggatan kunde ske.
Slapp invandringspolitik med röda mattan utrullad för i stort sett vem som helst att komma hit. Inbjudan på olika språk på ambassaderna i mellersta östern.
"Sverige har världens bästa socialsystem med bidrag på bidrag till alla"!  Så kan man sammanfatta vad UD skriver på sina sidor där nere. Att sedan Ullenhag är chefen där gör ju inte saken bättre.
Alliansen med allt från Reinfeldt till Ullenhag underlät att sköta sitt jobb att värna Sverige och att hålla fast vid en restriktiv invandring har bäddat för så mycket elände inom Sveriges gränser.
När sedan de rödgröna kom till makten blev de första åren ännu värre.
Därav min anklagelse att de är medskyldiga till Akilovs dåd.

I åratal så slingrar sig dessa politiker från sitt ansvar på ett sätt som ofta skiljer sig mot hur fallet är i andra länder.
I historiens  sken  så är det ju inget ovanligt för just Sveriges politiker. (Så de ljög om affären med den nedskjutna DC 3:an tex)

Hederliga politiker (finns de?) försöker åtminstone att undersöka när och var det gick fel. Men nej, något sådant har man inte ens försökt i vårt land.
Sent börjar lagstiftningen att förändras men tyvärr fem år försent. Att man inte inser att man måste tänka i minst tio år framåt vad gäller regelverk och lagar är väl en följd av dålig skolning under så många år av makthavarna.
Det är ju inte bara förorternas barn som har drabbats av en dålig skola med bristande kunskaper utan även de som gått på högskolor och universitet är drabbade. Då kan nog även beslutfattarnas arbete och tänkande drabbas.
"Utan kunskap i historia så förstår man inte nutiden"! 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate