måndag, januari 29, 2018

Ordet till Soheila Fors!

De som vet vad de talar om är de mest intressanta att också läsa! Se här:

"Under den senaste tiden har jag träffat en iranska som blev kristen, blev avslöjad av en släkting, som fängslades och våldtogs, flydde, våldtogs på nytt i ett svenskt flyktingförvar.

 Jag har träffat en bahai vars man avrättats, som fick alla egendomar beslagtagna för sin tro. Jag har träffat S som var kommunist och ateist, torterad och dödad i själen. Och jag har träffat så många yazidiflickor som våldtagits till mentala trasor. Kristen, Bahai, Ateist och Yazidi men också muslimer jagar ni. Jag har träffat många i svenska förorter som stämplats som hora, husblatte och spion.

I våra hemländer är islamisterna vargar som kallar andra för mulhed (avfälliga, allahs fiender), som torterar, våldtar och dödar oliktänkande. Men här i väst blir vargarna till lamm som talar om mänskliga rättigheter, som kallar kritik mot islamism för rasism och som propagerar för sin rätt i religionsfrihetens namn.

 Min fråga till er: Varför gäller mänskliga fri- och rättigheter inte för kvinnor i förorterna eller människorna i våra hemländer utan bara er?
Genom sharia har ni byggt våra hemländer till fängelser med svek och angiveri. Ändå riskerar MUSLIMER sina liv och demonstrerar mot er på gatorna. Tror ni inte att väst kommer att se vargpälsen? I propagandan smutsar ni ner väst men ni är de första vid grytorna för att utnyttja västs fördelar.


 Bara en fråga till: Om väst är Blade Kafferan (hedningarnas land), varför lämnar ni det då inte för de paradis, det Fredens Hus ni skapat i mellanöstern? Sanningen är att ni är gräshoppssvärmar burna av onda vindar som förtärt allt levande.

I Blade Kaferan bygger man jordbävningssäkra hus efter jordbävningar eller söker botemedel mot epidemier. Men hos er säger man att jordbävningarna kom för att kvinnor blottade håret och att epidemier kommit för att Allah vill pröva människorna. Ni klär er i lammskinn, ni bräker så stilla när utomstående hör på men vi vet ni är vargar.

 Vi hör er morra bakom stängda dörrar och nu börjar svenskarna också att förstå. De börjar också se att skinnen ni bär är från lamm ni slaktat. Era goda dagar är över."

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate