tisdag, januari 09, 2018

Det är klart att jag vill emigrera till Sverige!

Jag undrar om det finns något land i världen som offentligt lockar fattiga på ett sätt som Sverige gör? I Sverige finns dessa förmåner för alla! https://sweden.se/society/10-things-that-make-sweden-family-friendly/

Här kan du läsa en artikel av PM Nilsson i DI :https://www.di.se/ledare/pm-nilsson-bidrag-ar-fel-satt-att-marknadsfora-sverige/

Påminns om ett reportage i Sydnytt inför ett val där de frågade en kvinna i Rosengård om varför hon liksom 80 % i området valde sossarna. " De ger oss mest bidrag"!

Så ser det nog ut för många som kommer till Sverige för att bli medborgare här, de har noga kollat upp via internet vilket land som det är mest lönsamt att flytta till. Ja, jag använder ordet flytta eftersom de flesta som kommer hit kommer pga av ekonomiska skäl. Männen är ofta unga och vet vad de gör. När de väl får uppehållstillstånd så kommer resten av deras familj hit.
Det är ju bara att jämföra antalet invandrare till Danmark,Finland och Norge så inser man att Sverige har skyhögt antal högre nya invandrare.
Ryktet till andra länder om tex mannen med tre hustrur och 16 barn och hur bra de fick det i Nacka med tre bostäder och alla bidrag sprider sig snabbt på nätet!
Varför denne man inte blev kvar i paradiset för islamister ,Saudiarabien, är ju svårt att förstå eller?
Hur Sveriges ekonomi kommer att se ut framöver tvista de lärda om men ur min synvinkel så måste skulden komma efter ungefär som Arbogaölet.
Nu när man forcerar bostadsbyggen i hög takt till alla de nya så växer BNP såsom det alltid har gjort.Fabriker går på högvarv precis som på 60-talets byggboom.
Men idag är de flesta byggarbetarna från andra länder och skickar hem sina inkomster. Svenska pengar rullar idag till andra länder i en omfattning som vi inte har sett tidigare.
När de nybyggda husen fylls med invandrare utan arbete men med alla tillgängliga bidrag så ska notan betalas av de andra som arbetar .
Då kommer också bakslaget med en lågkonjunktur som alltid följer efter glansdagarna.Vi har i vårt land haft svåra ekonomiska tider för inte så länge sedan. 90-talets räntor glömmer ju inte jag som hade lån med 14.5% ränta.

SKL varnar för skattehöjningar på 6 kronor eller mer. 2025 kommer det att fattas minst 200 miljarder  i välfärdssystemet har ekonomerna räknat ut.
Om det fortsätter att komma ca 50.000 anhöriginvandrare om året så är det en halvmiljon nya på tio år som ska ha bidrag och pensioner som de aldrig har varit med att betala genom arbete och skatt.
Man behöver ju inte vara Magdalena Andersson för att begripa det ohållbara i denna politik vilken Sverige  för sedan lång tid!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate