tisdag, januari 02, 2018

Jag öppnar upp SVT på mobilen......

Och vad finner jag där? Jo, en massa sunkiga historier alá Piff och Raff från 60-talet.Den ena historien sämre än den andra, det luktar fejk lång väg.
Finns det ingen vettig människa som kan sätta ner foten om dessa historier och sättet de presenteras på? Ni kan ju kolla den här texten och lägg märke till vilka som ligger bakom det här!https://www.svt.se/nyheter/inrikes/initiativtagarna-till-bortabrahemmavarst-om-uppropet

"Uppropet är partipolitiskt obundet. Både Hanna och Karin är dock medlemmar i Feministiskt initiativ privat och Karin sitter även i partiets styrelse i Stockholm."

Jag tror sedan en tid att FI och kvinnor med liknande åsikter använder allt de kan för att utmåla alla män som monster.Deras agenda har allt sedan partiet FI bildades  följt Gudrun Schymans snedvridna tankar om oss män.
Hur mycket påhittade berättelser som presenteras är omöjligt att veta men många är vi män som inte känner igen oss alls !
OM man skulle ställa frågan till de kvinnor som skriver dessa historier (om de inte är påhittade) VARFÖR blev ni par med dessa konstiga män? Är kvinnor i så stora mängder att betrakta utan vilja och sans?  Är ni totalt utan självkänsla?
Vem fan vill vara ihop med ett svin?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate