måndag, januari 08, 2018

Flickor förs ut ur Sverige för att tvångsgiftas!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6853627
Radions P1 hade i morse en debatt mellan Åsa Rignér och Gulan Avci angående sk hedersvåld och hur samhället förhåller sig till denna otäcka företeelse.
Vi har nu ännu fler klaner i vårt land vilka utövar dessa fruktansvärda inskränkningar på ungas liv helt i strid med vår lagstiftning.
På många håll så förmår inte socialförvaltningarna att ens försöka följa våra egna lagar utan samarbetar med klanfamiljen och lämnar ut vad de unga har försökt berätta om sin situation!
Organisationen GAPF har under många år utfört ett mycket bra arbete med sina kurser och föredrag runt om i Sverige  men det räcker inte. http://gapf.se/
Frågan om hedersvåld har motarbetats av den rörelse som kallar sig feministisk framförallt partiet FI men även vänsterpartiet. Deras argument och med smutskastning av de som berättar om den verklighet som finnes inom klansamhället i Sveriges förorter har enbart hjälpt klanfamiljerna och denna otäcka kultur.
Det är på tiden att FI och vänsterpartiet röjer upp i sina skrymslen och städar ut denna politik samt ber alla de som de smutskastat genom åren om ursäkt.
Hur många offer bland unga som har fått sina liv förstörda vet vi inte men många är de genom åren och att såsom vänstern ha duckat i denna fråga i så många år borde faktiskt  få människor till att avstå från att rösta på dem.
Stöd GAPF!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate