söndag, januari 28, 2018

In i döden ska det förföljas!

Ingvar Kamprad har gått hädan i hög ålder med ett gediget värv bakom sig.
Men naturligtvis kommer det fram en kvinna från vänstern och drar upp hans politiska inställning på fyrtiotalet. Själv gjorde han upp med den nationalistiska syn han hade då och bad om ursäkt för den socialism han då trodde på.
Det har gått snart 70 år sedan han hade denna politik i huvudet men nog fan ska han ända in i döden kölhalas . Det här landet har alltid dessa individer som aldrig kan förstå att en människas rätt är att få byta åsikt.
Det är ofta bra att byta åsikt.
Att på dödsdagen angripa på ett fult sätt visar bara hur människoovänlig hon är.
Samma sak med de människor som om någon talar väl om staten Israel och dess medborgares rätt att försvara sig mot de som vill utrota dem också går till fula attacker. Ofta från någon konstig "vänsterståndpunkt"!
Såg en man som påstod att Israel "vill krig"! Vad är det för skitsnack?
De har lärt läxan från andra världskriget och nazisternas försök till utrotning av judar och andra.
Judarna har dessutom sett vad som hände efter kriget i särskilt Europa där förföljelsen fortsatte  i andra former. Polens kommunister gjorde  det omöjligt för den lilla spillran av judar att stanna kvar i Polen ! Man tog arbetet från de yrkesverksamma,barnen nekades att gå i skolan osv. Det var bara att packa och resa.
Många åkte till Malmö men idag har vi facit hur man inte kunde bo kvar där heller efter vänsterns angrepp på judar ihop med den arabiska diasporan i staden.
Israels befolkning och Knesset har tagit det enda kloka beslutet från början att aldrig mer låta sig dödas eller fördrivas.
Vänstern i Sverige har tillsammans med sina bruna socialistkamrater fortsatt att hetsa mot judar.De stöder tex Hamas och liknande islamistiska mördarsekter vilka har inskrivet i sina stadgar att Israel ska förgöras och alla judar i stort sett ska deporteras!
Antisemitism och inget annat!

PS Vänsterpartisten med det dåliga angreppet på den döde Kamprad heter Barbro Sörman och är distriktsordf. i Stockholm!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate