torsdag, januari 25, 2018

Hur utvecklas diasporan i våra förorter?

Börja med den här artikeln:https://www.expressen.se/nyheter/omstridd-studie-kan-bli-30-procent-muslimer-i-sverige/

Frågan är densamma från mig hela tiden, hur kommer Sverige att förändras med många islamtroende i landet.
 I den stora undersökningen påvisas att många muslimer närmar sig det samhälle de bor i men undersökningen visar också att de som lever i enklaver likt Rinkeby osv EJ ändrar sin inställning.Tvärtom radikaliseras de likt gruppen i Örebro.

Eftersom Sveriges enklaver har ökat i omfattning under åren så ser det dystert ut för åtminstone oss. Det märkliga är ju att om man flyr från förtryck och religiös fanatism så borde man ju hylla den svenska friheten men gör man det?
När jag var i Paris för en del år sedan så såg man redan då en otäck tendens att muslimer där ställde sig utanför det franska samhället och idag har vi ju sett svaret på hur det kan gå.
Ska Sverige undgå samma utveckling så duger inte den förda politiken.
Först och främst ska kan man aldrig tubba på efterlevnaden av de svenska lagarna. Polisen kan inte få dra sig undan från de områden som kallas "no-go", tvärtom!
Det svenska samhället har danats av generationers kamp för att få ett jämställt samhälle och det kan inte få monteras ner bit för bit genom religiös vidskepelse. Samhället ska stå fritt från vidskepelsen, vi har fört en kamp tidigare för att slippa pålagor från religiösa riktningar. Islam vill lägga sig i allt och bli en makt som styr  länder. Det är bara att öppna upp ögonen hur tillståndet är i de flesta länder med islam som statsreligion.
IS och liknande fanatiker genomför sin politik och de lyckas även om de såsom IS tappar sina kalifat. De har då redan drivit folk i landsflykt bla till Europa och ändå nått ett delmål därför att de vet att dessa invandrare för med sig islam och ålderdomliga uppfattningar!

I land efter land ser vi hur muslimer inte har det minsta vilja att anpassa sig till de normer majoriteten har, tvärtom så utvecklar de en närmast kontrollerande inställning till övriga boende i den ort de vistas på. Unga "ordningsvakter" går runt och tillrättavisar främst kvinnor hur de tex klär sig osv.
SÄPO siffror över radikaliserade är ingen trevlig läsning för oss som tror på jämlikhet och kvinnans rätt till både sin kropp och sitt eget liv.
Dagens siffror över unga som lever i hem och familjer med sk hedersförtryck är hemskt att skåda. (ca 200.000 unga)

Ett samhälle och dess politiker som tror att dessa åsikter ska försvinna av sig själv lever inte i den verklighet som vi nu har. 
Arbetarrörelsen tog en gång i tiden kamp för att frigöra människor från "svartrockarnas" förtryck och inflytande men idag ser det mer ut som om man stryker reaktionära kretsar medhårs för att vinna röster.
Man får makten men är ändå hjälplös pga av ideologisk förvirring!

Vill man ha fria medborgare så kan man inte stillatigande se hur islamistiska värderingar tillåts sprida sig i vårt samhälle.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate