onsdag, januari 10, 2018

Det finns en lösning för Sollefteå BB!

Nu har jag sett och hört ett antal människor tala och åter tala om krisen i Sollefteå. Sett en omogen yngre kvinna vilken uppför sig som allt för många unga kvinnor gör idag.Hon reste sig och gick under samtalet med Janne Josefsson.
Ingen under hela den här timmen hade något konkret att komma med som skulle kunna lösa problemet .Det handlar ju om pengar!
Varför varken politiker eller andra förde fram något vettigt är ju så underligt.
I Norge hade de samma typ av kris en gång i tiden, små sjukhus höll på att läggas ner.
De hade också ett landstingselände att hantera. Ett orättvist system som är förlegat sedan många år men politikerna verkar ju vara fega överallt i Sverige. I Norge avskaffade man landstingen!
Staten tog över kostnaderna och med den också driften.
Om Sverige skulle göra detsamma så vore tex Sollefteå sjukhus och andra liknande räddade därför att då skulle alla få samma chans.
Som det är nu så måste landstingen rätta munnen efter matsäcken, det vill säga antingen öka skatterna eller göra besparingar.
Att sitta och hota politikerna till liv och lem samt skymfa dem är ju bara dåraktigt och visar att människor har dåligt med hjärnceller.
Sverige har liksom så många andra länder idag hamnat i dumskallarnas tidevarv. Glåpord och brunmålning och vete f-n vad som komma skall.
Kom med vettiga lösningar istället, politiska krav!  Organisera er!
Var demokratiska och akta er för radikalpopulistiska åsikter.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate