måndag, januari 08, 2018

Landets förnekare får det svårare och svårare!

"En man har skjutits i huvudet i Rinkeby på en pizzeria utanför Stockholm.
Mannen, som är i 25-årsåldern, är död."

Sverige förfaller undan för undan och innerst inne vet de flesta vad det beror på men det är många som inte ens i sina tankar törs tänka denna sanning.
Att tvingas ställa sig på samma sida som tex SD är ju otänkbart  men tyvärr så är de ju det enda partiet som sagt sanningen länge.
Med det system vi har haft länge med att släppa in allt för många män i yngre ålder vilka vi inte vet ett dugg om så bäddar man för kriminalitet.
De gamla partierna talar om rasism men begriper inte att både de och statsapparaten är de som göder och föder rasism och främlingsfientlighet.
Har man inte en ordnad invandring så visar all erfarenhet att allting spårar ur till slut.
Där är vi nu !
Handgranater, skjutvapen, döda män, bedrägerier, säg mig vad som inte pågår i detta land? 
Idag fick BRÅ order från regeringen att börja kolla upp det stigande antalet våldtäkter och andra sexualbrott men det är ju bara att läsa de domar som avkunnats eller läsa siffrorna från andra länder så har man ju svaret.
Det är synd om de skötsamma människorna som bor i dessa förorter, att allting bara blir sämre för dem är ju en skam för rättssväsendet, riksdagen,regeringen osv. Det är ju politikerna i första hand som har hela ansvaret för hur det ser ut nu.
Fegheten över att inte kunna ta obekväma beslut sticker ju i ögonen på väldigt många nu. Sverige är ett land som inte liknar något annat här i Norden, nästan inte någonstans  i Europa  heller.
Att tillföra så många nya innevånare på så kort tid där dessutom så många är män betalar sig i det samhälle vi ser idag. Brist på allting utom brott förstås! 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate