tisdag, oktober 24, 2017

Olika meningar om de Afghaner som kommit hit!

Sverige fungerade mer eller mindre som ett flugpapper på de unga killar som bodde i bla Iran. Några kom hit och kunde sedan via sms och sina mobiler berätta om underlandet med pengar,boende,skola osv.
Statsministern och även Reinfeldt gick offentligt ut tidigt och bjöd in dem att komma hit.Här skulle de vara säkra och få stanna kvar. Vårt land var ju så stort och det fanns gott om plats enligt dessa ledande politiker i landets stora partier.
Eftersom alla från början ansågs som under 18 år så skulle de få ett särskilt boende med stor personal och gott om ekonomiskt utrymme där det inte skulle snålas på vaken mobiler eller kläder. Deras standard blev i nivå med högavlönades barn.
På ett år förbrukades ca 35 miljarder. Långt mer än vad hela vårt försvar kostade.

Sedan vet vi ju hur det gick, man kastade in handduken , drog i alla bromsar.Svek alla politiska löften osv.
Tyvärr alldeles försent.
Om man hade varit ett företag som investerat 35 miljarder i ett projekt så hade det varit vansinne att börja sparka folk i parti och minut. MEN det är ju detta regeringen nu utför när man utvisar kanske hälften av de här unga som har lärt sig svenska, gått i skolan och läst in sina ämnen. Precis när de börjar komma in i det svenska samhället så ska de utvisas. Troligtvis pga av att man har en rätt så stor procent som har misskött sig och blivit kriminella. Tom den våldtäktsstatistik  som sipprar fram visar att vissa Afghaner beter sig illa.
Men det blir då lagen som får ta hand om dem och döma dem till straff och utvisning. De skötsamma borde ju inte drabbas av detta.
Tänk en gång till på den summa man investerat, nog borde man ta vara på dessa skötsamma och se till att de kommer i arbete och på det sättet börjar att skatta till stat och kommun.
De som är unga kommer att bidra till det svenska samhället .
Undanber mig hatfyllda kommentarer till detta inlägg. Hat fördärvar människan!
Hat fördärvar samhället! Det är nog med hat i världen främst genom islamismen!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate