söndag, oktober 29, 2017

Fattar inte regeringen och övriga politiker vart man har fört landet?

Ikväll så lyser rubrikerna svarta igen av budskapet att en man har skjutits!  Denna gång i Norsborg utanför Stockholm.
Gangsterväldet skjuter ihjäl eller skadar människor eller ger sig på allt från polisstationer till hus där poliser bor.
När man dagligen skummar igenom olika tidningar över landet så kan man  inte undgå att läsa sida upp och sida ner om olika typer av brottslighet.
Ta tex Malmös tidningar, där kan vissa dagar finnas på samma uppslag uppåt tio olika brott beskrivna.
Elefanten i det svenska rummet är ju invandringen där en viss procent av de som kommit hit begår de allra värsta brotten.
Politiken har ingen lösning att komma med eftersom de inte erkänner de fakta som finns.
Sverige har blivit ett land där man mörkar så mycket som möjligt. Allt från brotten till hur ekonomin hela tiden undanhålles från diskussion. Men det pyser upp uppgifter hela tiden tex som nu i dagarna om hur kommunerna inte klarar av boendet. Såg ett vedervärdigt boende i en gammal lokal som rapport visade ikväll. Ingen vill ha detta boende men alla suckade uppgivet. Hur ska det se ut om ytterligare ett år?
Lyssnar man på vissa inom SKL så erkänner de att skatterna i vissa landsting och kommuner måste höjas med upp till 5-6 kronor framöver.
VAD kommer då de skattebetalare inom dessa säga då?
OCH när det gäller de kriminella så väntar sig svenska folket att man slår till hårt mot dem och dessutom slutar med tjafset om kameror.Sätt upp dessa kameror överallt där de behövs.
Gör fler husrannsakningar och där man finner vapen ska  mycket hårda straff utmätas. Det måste gå att få bort alla vapen som nu cirkulerar. Tuffa till hela samhällsapparaten innan det är försent.
Mer och bättre tullare vid de färjor som man vet för ut mängder av tjuvgods, framförallt till gamla östeuropa.
Mesigheten både med lagstiftningen och vad polisen får göra håller på att sänka Sverige.
Bort med straffrabatter och annat uselt vad gäller de kriminella tonåringarna, kan de skjuta ihjäl människor så kan de också straffas ordentligt även vid åldern 15 och uppåt.

Det har ända sedan jag var ung funnits för många politiker som har fullkomligt gett fan i de som utsatts för brott utan ägnat sitt "tycka synd om"  de kriminella. Var och en av oss har ju sett vart det har fört med vårt land.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate