måndag, oktober 16, 2017

Där islam finns där finns det islamister!

Över 300 offer är nu bekräftade från Somalia. Lastbilar fullproppade med sprängmedel körs in i staden sedan är det total förödelse. Allah är stor ropar dessa mörkermän.
Jag brukar tala om vidskepelse när det gäller troende av islam. Även inom många andra religioner finns stor vidskepelse även om det har blivit bättre de senaste 50 åren.
Men islam går åt fel håll hela tiden, ingen modernisering syns alls ,tvärtom.
Då tilltar även de mer extrema yttringarna i form av blind tro och handlingar vilka är avskyvärda.
Det skulle aldrig gå att få människor att utföra dessa dåd om de var klara i tankar och gärningar. Vidskepelsen måste vara stark i själen och lydnaden 100%!
Fotfolket har alltid använts som nyttiga idioter inom både politik och religion.
Sveriges regering,både nuvarande och föregående, har inte insett allvaret i Saudi-arabiens offensiv mot väst. Denna otäcka stat bekostar moskéer och utbildningar av fanatiker och här i Sverige är det fritt fram.Inte ens signalerna om att Sverige är det land vilket har genererat flest IS-terrorister i Europa har väckt upp varken politiker eller myndigheter.
Vänstern i vårt land går tyvärr ofta hand i hand med islamisterna. Ibland får jag för mig att dessa "rödingar" är lika vidskepliga  som islamisterna. Ja, något fel är det hos dessa naiva människor.
Det hjälpte inte heller med de fem mördade på Drottninggatan, inget hördes i rätt riktning utan allt blev en orgie i hjärtan.
Måste det till en liknande smäll som nere i Somalia innan folk vaknar upp och inser att vi lever i stor fara?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate