måndag, oktober 09, 2017

Farliga känslomänniskor!

Forskare inom medicin, teknik, bio osv. de ställer sina resultat rakt på bordet till granskning inför andra. De som försöker ljuga eller undanhålla sanningar avslöjas tämligen snart och förlorar all trovärdighet. 

Vetenskap kan bara gå framåt just genom fakta och diskussion och test i praktiken. 
När det gäller politik så är den det rakt motsatta! Man kan upprätthålla lögner i årtionden.( Vi är neutrala tex , trots att det är en stor lögn.Sverige är sammankopplat med Nato sedan 1949. MEN utan beslutanderätt just för att upprätthålla lögnen. ) Alla lögner om hur ekonomin sakta håller på att urholkas genom "bidragspolitiken" och de vansinniga räntebidragen känner få till.

 Samma sak med invandringen där man i sak diskriminerar de verkligt svaga , mycket dålig hjälp på plats till kvinnor och barn.Sverige har lockat hit massor med unga män till stora kostnader. Enbart de sk "ensamkommande barnen" har genererat oerhört stora kostnader .Denna kostnad hade hjälpt så oerhört många på plats.Tex till hjälp i fd IS områden vilka är totalt raserade och de fattiga har INGENTING! Allt medan dessa unga män som kom hit i Lövets famn 2015 lever ett lyxliv i jämförelse mot de stackars människor ,ofta kvinnor och barn, vilka lever i ett fruktansvärt armod.

 "De goda" i vårt land handlar på ett sätt som jag bara kan säga är så egotrippat och ofta bara för att deras "samveten" ska må bra. 
Hur kan de försvara att de mest utsatta får lida så mycket i de sönderslagna länderna? 
Men känslor är ju aldrig detsamma som vetenskap där fakta måste upp på bordet. Känslomänniskor har alltid varit farliga när de börjar agera inom politiken!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate