onsdag, oktober 04, 2017

Apple och vinsterna!

Jag ser i Svd:s ekonomidel att bolaget Apple är fortfarande högst i topp av alla bolag rent ekonomiskt.
 Det är inte att undra på eftersom de tar sådana överpriser för sina varor och tjänster. 
Skulle man som tekniker gå in i deras mobiler eller andra teknikgrejor så ser man att de innehåller ingenting som skiljer sig från andra prylar tillverkade i Kina. Att de kan ta ut så mycket pga sitt speciella utseende är ju märkligt men vi vet ju att "med mördande reklam kan man sälja tom. konserverad gröt"!

 Köparna låter sig luras av den glans som omgärdar vissa märken.Jag har haft en sk mp3 spelare (som jag fick gratis) från Apple men fy tusan ,den var usel på många sätt. Har aldrig låtit mig luras av dessa kusiner till Linux .

Bättre att gå till ORGINALET Linux. Alltså Android på mobilen, på lilla datorn Chrome OS och på den stora datorn allt från Ubuntu till Solus Linux! 
Apple har genom sitt monopoltänkande under alla år tom. varit värre än Microsoft .Inte bidragit till ett uns av samarbete eller en teknisk utveckling som gynnat alla utom dem själv.Allt handlar bara om pengar för deras del!

 Vi talar om en värld av samarbete och att gilla olika men detta gäller inte Apple.De gillar bara sig själv. De uppfyller de reaktionäras våta dröm nummer ett-att stå sig själv närmast.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate