onsdag, oktober 04, 2017

Citat från advokat Massi-Fritz

  • advokatmassifritzMin arbetsdag i tingsrätten i en gruppvåldtäkt är slut. Våldtäktsanmälningarna ökar och på mitt bord har jag många våldtäkter och gruppvåldtäkter. Majoriteten av de misstänkta jag möter i dessa mål har utländsk bakgrund. Jag vet inte om det är en slump att just jag har dessa mål ? Min kollega ringde därför till Brå för att få tag på en rättvis statistik i syfte att arbeta med information och kunskapsspridning. Hur siffran ser ut vet jag inte. Brå har inte heller en siffra, för en sådan statistik finns inte ? Trodde jag hörde fel. ‼️
    Om vi ska arbeta förebyggande och få stopp på våldtäkterna är det dags att ta reda på hur förövaren ser ut ❓Vi måste ta tag i frågan på allvar och våga lyfta på locket. Hur ska vi annars bekämpa dessa fruktansvärda och svåra våldtäkter som begås mot alla offer ❓Det är ju förövaren som är problemet. Jag kommer gå vidare med frågan, för det här är INTE acceptabelt. #advokatmassifritz #equality #justice#sverige 💪👊⚖️
Nå, ska vi ta det för hundrade gången? Har vi eller har vi inte problem med invandrare vilka håller sig med moraliska värdringar vilka ligger ett ljusår från våra i västerlandet?
 Domar börjar nu fällas vilket skulle ha gjorts för många år sedan istället för myndigheternas och politikernas valhänta hantering.Lagskärpningar borde ha stiftats för 20 år sedan . Utvisningar borde vara obligatoriska vid en viss straffsats. Medborgarskap ska kunna bli förverkade.

Den kriminalitet vi har nu med allt från mord till mängder av råa våldtäkter utförs allt oftare av unga män från kulturer där särskilt kvinnor har noll värde. Unga flickor blir bortgifta med släktingar och får kanske barn med handikapp, dessa flickor har ingen talan.De tvingas. Hur många tusen sådana äktenskap finns i landet nu?

Olika organisationer har i åratal påvisat dessa missförhållanden men de har fått hela myndighets och politikersverige på sig . Kallats vid oerhört skymfande tillmälen.Hur har det kunnat bli så här?
 Jo, när man blir undfallande mot de som kommer hit och inte vill eller kan stå för de värderingar vi själva har fått tillkämpa oss så blir det kaos och fel.

 Från första dagen skulle alla invandrare från början satts i lära hur det fungerar i en demokrati och våra värderingar skulle ha framhållits. OCH om man inte ville skriva kontraktet med Sverige så skulle de ha fått återvända !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate