lördag, oktober 15, 2011

Vem är fascisten i denna situation!


När jag kollar på denna organisations hemsida efter att ha sett den här bedrövliga affischen i Västerås så inser jag att här har vi tvättäkta röda fascister i Mussolinis anda från hans tidiga år då han var "revolutionär"!
Den som kan sin historia ser alla likheter. Det har alltid funnits organisationer i samhällets utkanter som förkläder sig till något de egentligen inte är. Baader-Meinhof  lyckades också att lura en del ungdomar under sin tid som"revolutionärer". Vad ingen visste var att STASI understödde dem hela tiden. Om de unga då hade vetat detta så hade de nog vänt Baader-Meinhofligan ryggen.
RF är en liten organisation och kommer så att förbli liksom andra liknande fantaster. Men, de som råkar ut för deras våld är att beklaga. I Malmö mobliseras bla. denna organisation för att slåss med SDU som håller ett lagligt möte.
Då kan man återigen ställa frågan om vem som är fascist, de som hotar och slår eller de slagna. SDU är en nationalistiskt rörelse som är emot invandring men det är sannerligen inte ett tecken på att man därför är "nazist eller fascist"!
Det är bara i överhettade hjärnors fantasi som dessa tankar frodas!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate