torsdag, oktober 06, 2011

Varför skyddar nuvarande regeringen tidigare (S) regeringar?

http://svt.se/ug/  Länken leder till Uppdrag granskning och deras efterforskningar  omkring den olagliga kidnappningen av två Egyptier för ca 10 år sedan.
Den sittande  (S) regeringen med Persson som statsminister gick med på lagbrott. De mörkade sedan hela historien omkring denna mycket olustiga historia. De vill inte heller stå för att de blev CIA:s springpojkar. I dokument skrivna av dåvarande utrikesminister Anna Lind  levererade hon lögner om de två männen som har varit svåra att "tvätta" bort.
Om en regering utövar olaglig verksamhet så ska de ansvariga åtalas och dömas, men ack nej , inte i Sverige.

En annan sorglustig historia är lite äldre men lika allvarsam . Svenskar lät sig värvas av STASI i forna DDR och agerade utifrån svensk mark. Dokumenten finns men med hemligstämpel precis på samma sätt som bortförandet av de två egyptierna. Många länder har lagt korten på borden och STASIS dokument har kunnat granskas.
Sverige under olika regeringar handlar inte alls öppet utan fortsätter hemlighetsmakeriet. De två Egyptierna får inte ens veta vad de är misstänka för.
Detta är att kränka mänskliga rättigheter och det var sorgligt att få veta att Obama och hans regering ligger och pressar på Europas länder att inte berätta vad som egentligen hände.
 Obama skyddar förre presidenten Bush och vår borgerliga regering skyddar förra socialdemokratiska regeringen.

För Guds skull, börja att verka i demokratiskt ordning och släpp alla dessa dokument fria oavsett vad USA:s president säger.

Åtala de ansvariga för de brott de medverkat till!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate